Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE, iar acum prevede un deficit si cheltuieli bugetare MAI MARI si venituri mai MICI (VIDEO)

B1 B1,
Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE, iar acum prevede un deficit si cheltuieli bugetare MAI MARI si venituri mai MICI (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si venituri mai. continuă pe B1

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE pentru a prevedea un deficit bugetar mai mare si cheltuieli bugetare mai mari (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si alte.

Buget 2019 Peste noapte, proiectul de buget a fost modificat cu o crestere a deficitului de 1,3 miliarde lei si venituri mai mici

Noua varianta a textului legii bugetului de stat pe 2019 prevede venituri putin mai mici, cu 184,5 milioane lei, respectiv cu 0,11%, la 164,5 miliarde lei. in schimb, creditele bugetare, adica cheltuielile, au fost marite cu 1,1 miliarde lei, la 200 miliarde lei. De asemenea, creditele de angajament au fost reduse mai mult, cu 4,62 miliarde lei, la 258,7 miliarde lei. Deficitul bugetar a fost majorat cu 1,3 miliarde lei, la peste 36,1 miliarde lei.

Teodorovici: Proiectul de buget a fost aprobat. Va fi trimis Parlamentului. De la 18 miliarde de lei deficit la pensii am ajuns la excedent VIDEO

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, dupa sedinta de Guvern, ca proiectul de buget a fost aprobat si va fi trimis imediat Parlamentului spre avizare.

Oamenii dintr-un sat din judetul Tulcea s-au trezit peste noapte cu mortii dezgropati. Este o adevarata teroare. Zici ca e un film de groaza

Oamenii dintr-un sat din Delta Dunarii spun ca sacalii au ajuns sa dezgroape mortii din cimitir. in plus, si animalele din gospodarii au fost atacate. inmultirea necontrolata a sacalilor a fost semnalata de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )