Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania a cheltuit cu 20,9 miliarde de lei mai mult decat a incasat, in primele zece luni

Adevărul Adevărul,
Romania a cheltuit cu 20,9 miliarde de lei mai mult decat a incasat, in primele zece luni

Romania a incheiat primele zece luni ale acestui an cu cheltuieli cu 20,9 miliarde de lei 4,49 miliarde euro) mai mari decat incasarile, respective un deficit bugetar de 2,2% din Produsul Intern Brut PIB), arata datele publicate joi seara de Ministerul Finantelor. continuă pe Adevărul

Romania a cheltuit cu 20,9 miliarde de lei mai mult decat a incasat, in primele zece luni. Dam cu 25% mai mult pe salariile bugetarilor si pe dobanzi

Romania a incheiat primele zece luni ale acestui an cu cheltuieli cu 20,9 miliarde de lei 4,49 miliarde euro) mai mari decat incasarile, respective un deficit bugetar de 2,2% din Produsul Intern Brut PIB), arata datele publicate joi seara de Ministerul Finantelor.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Deficitul bugetar la 10 luni a ajuns la 20 de miliarde de lei, de peste trei ori mai mare decat in aceeasi perioada din 2017

Ministerul Finantelor Publice MFP) confirma risipa guvernamentala. Deficitul bugetar la 10 luni a depasit 20 de miliarde de lei, fiind de TREI ORI mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Ca procent in PIB, deficitul a ajuns la 2,2%, de la.

Studiu: Romnii ar plati cu 30% mai mult pentru produsele fabricate n tara

Cand vine vorba despre produsele alimentare, de ingrijire personala si de curatenie, consumatorii romani pun calitatea si siguranta pe primul loc, arata un studiu din domeniul retailului. Mai mult de trei sferturi dintre cei ce aleg cu precadere produsele Fabricat in Romania ar fi dispusi sa plateasca cu 30% in plus, in medie, pentru acestea.

Romanii beau din ce in ce mai mult

Romanii beau din ce in ce mai mult, de la an la an, iar mare parte dintre ei prefera berea, care se mentine ca cea mai consumata bautura alcoolica, insa nu se dezic nici de vin, rachiu sau coniac, arata datele Institutului National de Statistica INS).

Crezi ca acum e frig? Meteorologii anunta ca temperaturile scad si mai mult

Vesti proaste pentru cei carora nu le prieste deloc vremea din aceasta perioada. Meteorologii anunta ca, in urmatoarele zile, temperaturile vor scadea dramatic. Citeste mai mult.

Deficitul bugetar la 10 luni, de 3 ori mai mare n 2018 fata de 2017

Statul roman a cheltuit cu 20,85 de miliarde mai mult decat veniturile pe care le-a obtinut in primele 10 luni ale anului 2018, inregistrand astfel un deficit bugetar de peste 3 ori mai mare decat in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit executiei bugetului general consolidat comunicate joi de Ministerul Finantelor Publice.

Fondurile de pensii private au ajuns la 47 mld. lei, cu 22% mai mult dect anul trecut

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 47,08 miliarde de lei, la 31 octombrie 2018, in crestere cu 21,77% fata de nivelul existent in luna similara a anului trecut, potrivit datelor Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), citate de Agerpres.

IN ULTIMII 20 DE ANI Fondul de Garantare a Creditului Rural a acordat garantii de 10,6 miliarde lei

Fondul de Garantare a Creditului Rural FGCR) a acordat, in ultimii 20 de ani, 118. 000 de garantii, in valoare totala de 10,6 miliarde de lei, arata datele oficiale prezentate de directorul adjunct al institutiei, Diana Lazar, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Rog sectorul privat sa se gndeasca si mai mult la investitia n oameni

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a afirmat, sambata, ca sustine proiectul de majorare a salariului minim pe economie la 2. 080 de lei, el lansand un apel si la sectorul privat sa investeasca in oameni, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )