Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Adevărul Adevărul,
Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat miercuri Nicolae Conteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat astazi directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae.

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

Cinteza (BNR): Sunt banci care pot da faliment daca se va face conversia la cursul istoric (VIDEO)

Directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, a declarat, miercuri, ca impunerea conversiei creditelor in franci elvetieni la alt curs decat cel din ziua tranzactiei ar produce pierderi pentru.

Dezbatere pe tema creditelor in franci elvetieni. Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la cursul istoric. Valcov: Banca Nationala sa se implice in medierea dintre bancile comerciale si clienti

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, participa, miercuri, la dezbaterea din cadrul Comisiei Buget-Finante de la Camera Deputatilor pe tema creditelor in franci elvetieni. La dezbatere mai participa, din partea.

Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Grupul Renault vinde peste 20 de modele pe plan mondial, iar in 2014 cel mai vandut a fost Duster care s-a apropiat de 400. 000 de unitati, arata datele grupului. Fara modelele Dacia, Renault nu ar fi putut raporta un an atat de bun vanzari, iar Logan si Sandero au prins top 5 la vanzari in cadrul grupului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )