Libnet.ro
UNICEF

22:32

Cinteza, BNR: Sistemul bancar va incheia 2015 cu profit, dupa sase ani de pierderi. Trei-patru banci sunt de vanzare

Adevărul Adevărul,
Cinteza, BNR: Sistemul bancar va incheia 2015 cu profit, dupa sase ani de pierderi. Trei-patru banci sunt de vanzare

Bancile vor incheia acest an pe profit, in premiera pentru ultimii sase ani, a declarat Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din BNR, citat de Profit. ro. continuă pe Adevărul

Alpha Bank: Sistemul bancar romanesc s-a ajustat cel mai mult in regiune. Bancile au taiat 19% din forta de munca

Sistemul bancar din Romania a suferit cea mai puternica ajustare de costuri din regiune, in perioada 2008-2013, dupa o taiere cu 19% a numarului de angajati si cu 28% a numarului de unitati. In acest context, costurile totale la nivelul sistemului au.

6 directii din care pot veni schimbarile in sistemul bancar

Digitalizarea, restabilirea reputatiei si increderii in banci, uber-izarea sistemului bancar sunt doar trei din cele 8 directii din care ar putea veni schimbarea in sistemul bancar, potrivit presedintelui ARB si al Alpha Bank, Sergiu Oprescu. El a vorbit miercuri la Forumul Bancar despre aceste tendinte. In primul rand exista o forta la care m-am referit tot timpul: maniera in care am tratat si tratam efectele crizei. Au fost lectii utile atat pentru reglementatori cat si pentru banci, pentru actorii crizei. Noi am internalizat aceste lectii, generand o schimbare in interactiunea dintre banca si client si determinand aparitia unor noi modele de banking, de business, dar si a unor noi modele de risc, a mai spus Oprescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )