Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la curs istoric. Si nu una sau doua! Darius Valcov, Finante: Nu ne opunem unei conversii a creditelor in franci elvetieni la data acordarii imprumutului, plus 20%.

Hotnews Hotnews,
 Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la curs istoric. Si nu una sau doua! Darius Valcov, Finante: Nu ne opunem unei conversii a creditelor in franci elvetieni la data acordarii imprumutului, plus 20%.

Ministrul Finantelor Darius Valcov, Seful Supravegherii bancare, Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Stabilitate din BNR Ion Dragulin , Steven van Groningen CEO Raiffeisen Bank), reprezentanti ai bancherilor si ai asociatiilor de consumatori participa in acest moment la discutiile din Comisia de Buget Finante, Sedinta, programata pentru ora 11, a fost convocata la initiativa prim-vicepresedintelui PNL, Andreea Paul care a solicitat autoritatilor sa prezinte masurile pe care BNR le are in vedere privind protejarea persoanelor ce au contractat credite in franci elvetieni, ca urmare a aprecierii acestei monede. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT discutiile din Comisie. continuă pe Hotnews

Cinteza (BNR): Sunt banci care pot da faliment daca se va face conversia la cursul istoric (VIDEO)

Directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, a declarat, miercuri, ca impunerea conversiei creditelor in franci elvetieni la alt curs decat cel din ziua tranzactiei ar produce pierderi pentru.

Dezbatere pe tema creditelor in franci elvetieni. Cinteza, BNR: Sunt banci care pot da faliment daca conversia se face la cursul istoric. Valcov: Banca Nationala sa se implice in medierea dintre bancile comerciale si clienti

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, participa, miercuri, la dezbaterea din cadrul Comisiei Buget-Finante de la Camera Deputatilor pe tema creditelor in franci elvetieni. La dezbatere mai participa, din partea.

Cinteza, BNR: Pierderile sistemului bancar au fost mult mai mari de 2 miliarde de lei in 2014

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat miercuri Nicolae Conteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

invingatorii razboaielor valutare sunt cei care nu participa sau capituleaza

Unda de soc a deciziei Bancii Elvetiei SNB) s-a propagat rapid pe pietele financiare internationale. Brokeri importanti din toate colturile lumii au intrat in faliment, pe fondul gradului ridicat de leverage utilizat in tranzactiile valutare.

Cine sunt politicienii care au datorii in franci elvetieni

Printre romanii afectati de cresterea cursului de schimb a francului elvetian se numara si mai multi politicieni cu credite in aceasta moneda. Sunt insa si politicieni care au ales ca francul elvetian sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )