Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nicolae Cinteza: BNR monitorizeaza situatia din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nicolae Cinteza: BNR monitorizeaza situatia din Grecia

BNR monitorizeaza in continuare situatia din Grecia, in conditiile in care prelungirea acordului cu patru luni nu ofera suficient timp pentru rezolvarea unor probleme care nu au fost solutionate ani de-a randul, desi subsidiarele din Romania sunt bine. continuă pe Wall-Street Ro

Nicolae Cinteza: BNR monitorizeaza situatia din Grecia

BNR monitorizeaza in continuare situatia din Grecia, in conditiile in care prelungirea acordului cu patru luni nu ofera suficient timp pentru rezolvarea unor probleme care nu au fost solutionate ani de-a randul, desi subsidiarele din Romania sunt bine.

Nicolae Cinteza, BNR: Suntem in continuare atenti la Grecia, in patru luni nu se pot rezolva prea multe

BNR monitorizeaza in continuare situatia din Grecia, mai ales ca prelungirea acordului cu patru luni nu ofera suficient timp pentru rezolvarea unor probleme care nu au fost solutionate ani de-a randul, insa subsidiarele din Romania sunt bine capitalizate, afirma seful supravegherii, Nicolae Cinteza. Trebuie sa fim atenti in continuare, pentru ca in patru luni nu se pot rezolva prea multe, a spus directorul directiei Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza. Ministrii de Finante din zona euro au aprobat prelungirea cu patru luni a programului de salvare, dar finantarea va fi furnizata abia dupa aprobarea planului economic detaliat al guvernului de stanga de la Atena. Citeza a explicat ca situatia din Grecia ramane problematica, avand in vedere ca executivul elen trebuie sa vina intr-un timp scurt cu solutii la chestiuni care nu au putut fi rezolvate in ultimii ani.

Nicolae Cinteza: BNR urmareste cu atentie situatia din Grecia

Bancile elene au o prezenta semnificativa in Romania, asa ca situatia din Grecia a fost urmarita cu atentie in ultima saptamana, transmite Nicolae Cinteza, seful Directiei de Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei.

BNR a facut o plangere penala in cazul Volksbank

BNR a depus o plangere penala impotriva Volksbank, sesizand suspiciuni de fapte care ar tine de zona penala, a anuntat Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei BNR). Noi, daca gasim indicatori in neregula, intr-o banca, facem plangeri penale. Am dat drumul la o plangere penala in cazul Volksbank pentru unele fapte, a afirmat domnul Cinteza. intrebat despre ce fel de fapte este vorba, domnia a a raspuns ca au fost date unele credite aiurea.

Nicolae Cinteza: BNR ia imediat legatura cu actionarii bancilor daca un nume de bacher apare in vrun dosar DNA

BNR ia imediat legatura cu actionarii institutiilor de credit in cazul in care bancheri din conducerea unei banci apar in dosarele de coruptie instrumentate de procurori, pentru a evita riscul reputational, a declarat seful Supravegherii BNR, Nicolae.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )