Libnet.ro
UNICEF

14:30

Business report: Sorin Ionita: Nicusor Dan se poate gandi si la o demisie. Risc chimic si biologic la Educatie. Sporuri: 50.000 euroluna. Unde dai si unde crapa. Noi reguli pentru actele de nastere si deces

Hotnews Hotnews,
 Business report: Sorin Ionita: Nicusor Dan se poate gandi si la o demisie. Risc chimic si biologic la Educatie. Sporuri: 50.000 euroluna. Unde dai si unde crapa. Noi reguli pentru actele de nastere si deces

Jumatate din functiile de conducere din Politia Locala Sector 1 au fost desfiintate * Sorin Ionita, despre situatia PUZ-urilor: Nicusor Dan se poate gandi si la o demisie * Risc chimic si biologic la Educatie, gasit de o institutie subordonata. Sporuri: 50. 000 euroluna * in cat timp poate renunta Romania la carbune? Razvan Nicolescu: Nu va fi un proces usor * Unde dai si unde crapa * Florin Citu: Proiectele imobiliare nu vor primi bani in programul de granturi pentru investitii * Actele de deces si de nastere se vor emite dupa reguli noi * Fiscul, amendat dupa ce a refuzat sa spuna cui a inchiriat milionarul fugar Puiu Popoviciu proprietati in Baneasa * Proverbul sunt prea sarac sa cumpar ceva ieftin, necunoscut pentru romani* Buget 2021: Avem de-a face cu un buget de austeritate sau cu unul de expansiune? * Ai ales cea mai ieftina asigurare. Esti sigur ca e cea mai buna decizie?. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan despre noul Plan Urbanistic General: Nu putem sa dam ordinul de incepere pentru urmatoarea etapa deoarece avem conturile poprite

Primaria Capitalei nu poate da ordin de incepere pentru faza a doua de elaborare a noului Plan Urbanistic General deoarece are conturile poprite si nu poate aloca bani pentru investitii, a declarat miercuri, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a spus ca situatia se va rezolva in urmatoarele saptamani si a acuzat vechea administratie ca timp de 2 ani nu din 2018, nu a platit si nu a dat ordin de incepere pentru aceasta faza.

Ce salariu are Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Cine primeste cei mai multi bani

Una din discutiileimportante in mediul online o reprezinta salariile edililor Capitalei. Recent, fostul edil Gabriela Firea, declara cati bani a castigat din aceasta postura. Gabriela Firea declara la Antena 3 ca pe luna avea o remuneratie de 13. 000 de lei. Acum, Impact. ro a aflat cati bani castiga noul edil, Nicusor Dan. Salariul lui Nicusor Dan, .

Nicusor Dan: Semaforizarea a fost buna, dar sistemul este acum depasit (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca sistemul de semaforizare din Bucuresti este acum depasit. Nicusor Dan: Am av.

VIDEO Consilierii generali explica cum se pozitioneaza privind cererea lui Nicusor Dan de suspendare a PUZ-urilor de Sector pe 2 ani: Ramane varianta pe 3 luni cu posibilitate de prelungire

Consilierii generali PNL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu cedeaza. Ei au anuntat, inaintea sedintei CGMB pe tema suspendarii PUZ- urilor de Sector, ca il sustin pe primarul general, Nicusor Dan, dar ca PUZ-urile trebuie suspendate 3 luni, ci nu 2 ani, asa cum a cerut Nicusor Dan. Decizia va fi luata in Sedinta CGMB de vineri.

Primul fault al PNL la Nicusor Dan: Liberalii anunta public ca vor vota suspendarea PUZ-urilor la sectoare doar pentru trei luni, nu pentru doi ani cat voia Primarul General

Consilierii PNL nu vor suspendarea PUZ-urilor la sectoare pentru doi ani asa cum cerea primarul Nicusor Dan, anuntand joi seara, oficial, ca vor vota pentru o decizie in acest sens doar pentru trei luni. Potrivit sefei PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, Nicusor Dan a fost de acord cu acest lucru. Primarul General nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

NICUSOR DAN ACUZA, INVESTITORII IMOBILIARI SE APARA Suspendarea PUZ-urilor de sectoare, necesitate sau moft?

Urbanismul practicat in ultimii ani in Bucuresti a fost o golanie, iar prin Planurile Urbanistice Zonale PUZ) coordonatoare de sector sute de hectare de spatii verzi ar deveni construibile, daca acestea nu ar fi suspendate, a declarat, ieri, Nicusor Dan, primarul general al Capitalei.

NICUSOR DAN: O sa avem iarna viitoare o centrala provizorie la Titan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, ca anul viitor va exista o centrala provizorie la Titan, iar asta va face ca avariile la termoficare sa fie doar unele punctuale.

Nicusor Dan: Urbanismul din ultimii ani din Bucuresti a fost o golanie. PUZ-urile din 5 sectoare, apogeul. Cum e posibil sa ai strazi de 7 metri si sa prevezi pe ele blocuri de 14 etaje? (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a vorbit miercuri despre PUZ-urile Sectoarelor 2, 3, 4, 5 si 6 din Bucuresti. Declaratiile vin in contextul in care Dan va solicita Consiliului General al Munici.

Nicusor Dan, despre preluarea metroului la administratia locala: Cu datoria de 2.5 miliarde de lei, nici nu se pune problema Cel mai important in 2021 este sa ne platim datoriile (VIDEO)

Nicusor Dan nu exclude preluarea metroului la administratia locala a Capitalei, insa spune ca pentru moment, cu datoria de 2. 5 miliarde de lei, mostenita de la fosta administratie, acest lucru nu ar fi posibil.

Nicusor Dan, intrebat daca se asteapta ca dezvoltatorii imobiliari sa atace in instanta decizia de suspendare a PUZ-urilor de sector: Vor exista multe procese, dar in linii mari, ele nu au nicio sansa (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca se asteapta sa urmeze foarte multe procese initiate de dezvoltatorii imobiliari dupa decizia de vineri din Consiliul General al Municipiului Bucuresti de a suspenda.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )