Libnet.ro
UNICEF

07:00

Citu ii linisteste pe bugetari: Anul acesta isi primesc sporurile, dar reducem locurile in CA. Ne uitam si la indemnizatii

Adevărul Adevărul,
Citu ii linisteste pe bugetari: Anul acesta isi primesc sporurile, dar reducem locurile in CA. Ne uitam si la indemnizatii

Premierul Florin Citu spune ca anul acesta ca toti bugetarii isi vor primi sporurile, la nivelul din 2020, si ca este absolut normal ca sindicatele sa apere interesele angajatilor. continuă pe Adevărul

Mesajul premierului Florin Citu pentru sindicalisti si bugetari: Anul acesta nu e dat nimeni afara, toata lumea isi primeste sporurile si salariile (VIDEO)

Anul acesta nu vor avea loc disponibilizari in sectorul public, angajatii la stat isi vor primi salariile si sporurile, este mesajul premierului Florin Citu pentru sindicalistii care anunta prelungirea.

VIRGIL POPESCU: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta

Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta de compania Black Sea Oil and Gas din perimetrul Aurora, iar din zacamantul Neptun Deep probabil ca acest lucru se va intampla in anul 2025, a declarat, luni seara, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu: Prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va fi scoasa anul acesta din perimetrul Aurora

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirma ca prima molecula de gaz romanesc din Marea Neagra va va fi scoasa anul acesta de catre compania Black Sea OilGas din perimetrul Aurora, in zona de nord a litoralului, relateaza News. ro.

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala 2021. Cum arata anul acesta, de fapt

Elevii claselor a VIII-a urmeaza sa aiba emotii uriase pentru unul din cele mai importante examene din viata lor. Iata cateva modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala de anul acesta. Cum vor arata? Evaluare Nationala 2021: modele de subiecte Au fost publicat testele model pentru Bacalaureat si Evaluare Nationala 2021! Elevii claselor a VIII-a si .

Bursa din Istanbul asteapta un record de IPO-uri anul acesta

Consiliul pietelor de capital din Turcia preconizeaza ca 2021 va fi cel important an de dupa 2014 pentru Borsa Istanbul, in privinta listarilor * Opt IPO-uri in Turcia, in 2020, care au atras un total de 158 de milioane de dolari Bursa de Valori din Turcia Borsa Istanbul) se asteapta ca anul acesta sa marcheze un record in privinta ofertelor publice initiale IPO), a volumului de tranzactii si numarului de investitori, potrivit conducerii sale, care mentioneaza ca aceasta piata a fost o oportunitate pentru investitori in 2020.

CITU: Anul acesta, toata lumea isi primeste sporurile salariale in sectorul public

Premierul Florin Citu a transmis, astazi, ca angajatii din sectorul public vor primi aceleasi salarii si sporuri ca in 2020, subliniind, totodata, ca nu se vor face concedieri, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )