Libnet.ro
UNICEF

19:15

Citu: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Hotnews Hotnews,
 Citu: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, dar Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu, citat de Agerpres. Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum. Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Toate deficitele bugetare au explodat. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, a scris Citu, duminica, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el, mentionand ca lucrul cel mai important este ca tara noastra sa reuseasca revenirea economica din trimestrul III si evitarea recesiuniii tehnice, cu un efort bugetar mai mic decat restul tarilor din UE.

Citu: Toate deficitele bugetare au explodat. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el.

Ministrul Finantelor: Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar comparativ cu estimarea initiala. Asta in contextul in care criza economica generata de.

N-are sens sa riscam. Teo Trandafir si cea mai mare frica a ei

Teo Trandafir, indragita prezentatoare de televiziune a dezvaluit ce planuri are in acest an. Chiar daca vara este in toi si majoritatea romanilor abia asteapta sa plece in vacanta, Teo a decis sa nu riste. Cea mai mare frica a lui Teo Trandafir Teo Trandafir, ingrijorata de pandemia de coronavirus a decis ca nu are .

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

S-a inchis fabrica de sticla Avrig. Cea mai veche fabrica facea milioane de lei pe vremea lui Ceausescu

Ultima fabrica de sticla din Romania, unde luau nastere adevarate opere de arta in fiecare zi, a inchis cuptorul si a tras obloanele. Fabrica de sticla de la Avrig a fost nevoita sa isi declare falimentul, din cauza pandemiei de coronavirus, dupa ce a vandut pahare de inalta calitate in toata lumea si pentru toate .

Reteta de limonada cu sirop de soc. Cea mai gustoasa si racoritoare bautura pentru vara

Limonada este cea mai cunoscuta bautura racoritoare de vara, insa ai vrea sa incerci o reteta diferita de cea clasica, cu menta? Daca da, noi iti propunem astazi limonada cu sirop de soc. Este o bautura incredibil de aromata, care ar putea sa-ti placa chiar mai mult decat socata. Limonada cu flori de soc. Reteta .

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

Alegeri in Belarus. Lukasenko, sigur ca va castiga al saselea mandat. O fosta profesoara, cea mai mare provocare pentru presedinte

Aleksandr Lukasenko este convins ca va castiga al saselea mandat consecutiv de presedinte al Belarusului, insa Svetlana Tikhanouskaya, fosta profesoara de limba engleza, reprezinta cea mai mare provocare pentru presedintele supranumit odata de Washington ultimul dictator al Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )