Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Nu gasesc un domeniu unde sa fie taieri, de aceea nu inteleg legatura cu austeritatea, in afara de discursul politic (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Nu gasesc un domeniu unde sa fie taieri, de aceea nu inteleg legatura cu austeritatea, in afara de discursul politic (VIDEO)

Premierul Florin Citu le raspunde celor care acuza Guvernul ca a construit un buget de austeritate pentru 2021. Prezent, marti, in cadrul unei conferinte despre digitalizarea Romaniei, seful Executivului a. continuă pe B1

Florin Citu, despre bugetul pentru 2021: E construit sa incurajeze redresarea economica, dar si sa reduca dezechilibrele Nu am crescut si nu am introdus taxe (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a luat cuvantul luni in Parlament, unde deputatii si senatorii au dezbatut proiectul de buget pentru 2021, si spune ca acesta este construit pentru a incuraja redresarea economica a .

Florin Citu, mesaj pentru PSD: Bugetul asigurarilor sociale e pe deficit din cauza dezmatului fiscal pe care l-ati facut Noi platim mai mult si pensii, si salarii, si alocatii fara sa crestem taxe ca voi (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a participat, marti, in Parlament, la votul finalasupra proiectelor legilor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2021, despre acesta din urma.

Florin Citu: Salariile mai mari cu 70% in sectorul public trebuie justificate Nu putem pastra un stat construit de comunisti si sa spunem ca va face performanta in economia secolului XXI (VIDEO)

Premierul Florin Citu a vorbit luni in Parlament, la dezbaterea proiectelor de lege privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2021, despre reforma necesara in administratia publica.

Florin Citu: Sanatatea este prioritara pentru acest Guvern. Am alocat 11,4 miliarde de lei, in crestere fata de 2020

Florin Citua vorbit luni,de la tribuna Parlamentului, despre bugetul alocatMinisterului Sanatatii in2021. Premierul a afirmat ca in 2021, Sanatatea este o prioritate pentru Guvernul pe.

Scandal in Parlament: Florin Citu a primit bebelusi de jucarie de la PSD in timp ce prezenta bugetul pe 2021

Florin Citu a fost intrerupt de mai multe ori, luni, de parlamentarii PSD dupa ce a luat cuvantul la tribuna Parlamentului, pentru a prezenta bugetul pe 2021. Acestia i-au adus bebelusi de jucarie si au scandat mesaje pentru a cere dublarea alocatiilor copiilor.

Florin Citu: incepem reforma in toate cotloanele statului roman! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici! (VIDEO)

Parlamentul a inceput dezbaterea, in sedinta comuna, a proiectelor de lege privind bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2021. De la tribuna Parlamentului, prim-ministrul Florin Citu a.

FLORIN CITU: Este un buget bun, echilibrat, care forteaza reforma

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca bugetul pe anul 2021 este unul bun, echilibrat si care forteaza reforma si a subliniat ca adoptarea acestuia fara niciun amendament arata unitatea coalitiei de guvernare, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu l-a jignit in ultimul hal pe Florin Citu. Ce i-a spus liderul PSD

Parlamentul Romaniei, inca de ieri, a devenit scena unuispectacol grotesc. Discutiile pe Bugetul 2021, propus de Guvernul Citu, au degenerat intr-un adevarat razboi al declaratiilor beligerante de ambele parti. Cele mai dure reactii critice la adresa propunerii bugetare a noului Guvern, au venit din partea PSD, aflat in opozitie. Remarcile dure, ironice au fost facute .

Parlamentul a votat bugetul de stat. Nu a trecut niciun amendament. Florin Citu: PSD-istii tipa ca nu mai pot sa fure (VIDEO)

In ultima zi de dezbateri in Parlament pe bugetul de stat pe acest an, premierul Florin Citu i-a acuzat iar pe social-democrati ca fac scandal si mint si asta doar pentru ca sunt suparati ca nu mai pot fura.

Lideri PSD, cearta cu Florin Citu in plenul Parlamentului: Nu iti e rusine sa vii sa spui ca noi furam? Bugetul este o rusine pentru Romania

Florin Citu a prezentat, luni, in Parlament, proiectul de buget, intr-un discurs in care a atacat PSD si i-a acuzat pe sociali democrati ca fac parte dintr-o mafie de care Romania va scapa odata cu noua guvernare. Replici dure s-au dat de ambele parti, cu lideri ai PSD care acuzau Guvernul Citu ca incalca legea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )