Libnet.ro
UNICEF

19:45

Florin Citu: Nu putem sa crestem deficitul bugetar cu nicio suma. Amendamentul care prevede de 24 de calatorii pentru studenti trebuie sa vina cu finantare (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Nu putem sa crestem deficitul bugetar cu nicio suma. Amendamentul care prevede de 24 de calatorii pentru studenti trebuie sa vina cu finantare (VIDEO)

Florin Citu a explicat, vineri seara, ca amendamentul care prevede ca studentii sa beneficieze de 24 de calatorii gratuite pe an, trebuie sa vina cu finantare, astfel incat deficitul bugetar sa nu fie. continuă pe B1

Florin Citu: Deficitul ramane la 7,16% Bugetele care au distrus Romania intre 2017 si 2019 au primit avize pozitive de la CES, iar acesta, nu. Trebuie sa facem reforma din temelii (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a precizat ca tinta de deficit bugetar ramane la 7,16% si a explicat ca, fata de varianta initiala, proiectul de buget pentru anul 2021 ar putea suferi modificari in.

FLORIN CITU: Sunt convins ca un eventual amendament la buget privind gratuitatea transportului pentru studenti va contine si finantarea

Prim-ministrul Florin Citu s-a declarat convins astazi ca, in cazul in care in Parlament va fi depus un amendament la bugetul de stat pe acest an privind gratuitatea transportului pentru studenti, va fi prevazuta si sursa de finantare, subliniind ca deficitul nu poate fi majorat sub nicio forma.

Florin Citu: Sporurile s-au dublat in ultimii 4 ani. Suma cu cheltuielile de personal a fost de 110 miliarde lei

Sporurile s-au dublat in ultimii 4 ani, iar suma cu cheltuielile de personal a fost de 110 miliarde lei, dintre care 27 de miliarde au fost pentru sporuri, a anuntat premierul Florin Citu finalul sedintei de Guvern.

Florin Citu: Bugetul din Educatie nu ajunge la 6% din PIB, dar suntem la mai mult decat am cheltuit anul trecut, cand a fost o suma-record in orice sector vreau sa incepem sa legam resursele de rezultate

Prim-ministrul Florin Citu sustine ca in 10 ani de ziles-au indreptat catre sectorul Educatiei circa 60 de miliarde de euro si i-a intrebat pe romani daca simt ca acesti bani s-au dus catre.

FLORIN CITU: Voi propune coalitiei ca posturile de conducere sa fie cu mandat in administratia publica, cu evaluare la trei ani

Premierul Florin Citu a declarat ca va propune coalitiei, luni, ca persoanele care ocupa posturi de conducere in administratia publica sa fie evaluate la trei ani si sa poata detina cel mult doua mandate.

FLORIN CITU: Luni vom avea o sedinta de Guvern online, daca este gata HG referitoare la salariile minerilor

Premierul Florin Citu a anuntat ca luni dimineata ar urma sa aiba loc o sedinta de Guvern online, in care sa fie aprobata hotararea privind normele metodologice de aplicare a OUG referitoare la fondul de garantare a creantelor salariale, care permite plata salariilor pe urmatoarele trei luni pentru minerii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

FLORIN CITU: Au fost realocate sume din Fondul de rezerva pentru cateva obiective ale Ministerului Sanatatii

Premierul Florin Citu a anuntat ca Executivul a aprobat, in sedinta de astazi, in care s-a discutat proiectul de buget pentru 2021, o serie de realocari de sume, din Fondul de rezerva, pentru cateva obiective ale Ministerului Sanatatii.

FLORIN CITU: Sper ca bugetul de stat pe 2021 sa treaca prin Parlament cat mai repede

Prim-ministrul Florin Citu a afirmat, vineri seara, dupa adoptarea de catre Executiv a proiectului bugetului de stat pe anul 2021, ca actul normativ ar urma sa ajunga in acest weekend in Parlament, dupa care Birourile permanente reunite trebuie sa stabileasca un calendar de adoptare.

Cand va adopta Romania moneda euro. Anuntul facut de premierul Florin Citu

Romania ar putea adera la spatiul Schengen in acest an si va adopta euro dupa 2024 - 2025, a declarat joi premierul Florin Citu.

Fratele lui Florin Citu a dat lovitura! A executat silit o banca. Cati bani va primi acum

Fratele premierului Florin Citu a dat in judecata o banca detinuta de statul roman. in urma procesului, acesta a avut castig de cauza. Cati bani urmeaza sa primeasca? Fratele lui Citu a executat silit o banca Fratele primului ministru al Romaniei se numara printre putinii norocosi care si-au recuperat banii de la o banca, demonstrand .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )