Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor: Avem, in luna septembrie, cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana astazi (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca in spetembrie a fost inregistrata cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 si pana in prezent. Potrivit datelor anuntate de Institutul. continuă pe B1

Citu: Avem cea mai mica rata a inflatiei din 2017 pana in prezent

Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, a declarat, luni, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica.

FLORIN CITU: Luna aceasta a inregistrat cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017

Florin Citu a declarat ca Romania inregistreaza cea mai mica rata a inflatiei din octombrie 2017 pana in prezent, facand referire la datele prezentate de Institutul National de Statistica, potrivit Agerpres.

EXCLUSIV Teste gresite si oameni perfect sanatosi trimisi in izolare. Lorand Savu, doctor in microbiologie moleculara: S-au infiintat o multime de centre fara cea mai mica experienta

In spatiul public se discuta din ce in ce mai mult despre marirea capacitatii de testare pentru a depista persoanele infectate de COVID-19, in urma recomandarilor venite de la OMS. Testarea masiva este.

Ministrul Finantelor este asteptat sa anunte astazi rezultatele controlului de la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor Florin Citu este asteptat astazi sa anunte rezultatele controlului de la Primaria Capitalei.

IN LUNA SEPTEMBRIE Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,5%

Rata anuala a inflatiei a coborat la 2,5% in luna septembrie a acestui an, de la 2,7% in august, in conditiile in care marfurile alimentare s-au scumpit cu 4,96%, serviciile cu 2,89%, iar marfurile nealimentare cu 0,62%, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca luni va prezenta concluziile raportului facut dupa controlul la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari acolo!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, printr-o postare pe Facebook, ca luni va prezenta concluziile raportului facut de departamentul de Inspectie Economica la Primaria Municipiului.

ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reusit sa stranga cea mai mare suma pentru femeile defavorizate care nu-si permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat in cursa digitala caritabila Race For The Cure,cea mai renumita cursa de informare si de strangere de fonduri pentru cancerul de san, echipa Superbet a fost cea mai numeroasa si astfel a reusit sa stranga si cea mai mare suma din taxa de participare si din donatii.

Cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Care este adevarul, de fapt

Dezvaluiri incredibile despre cea mai neasteptata relatie de la Puterea Dragostei. Fanii emisiunii de pe Kanal D, uimiti de declaratiile facute de apropiati despre doi fosti concurenti. Puterea Dragostei. Adevarul despre cea mai neasteptata relatie Zvonurile legate despre o presupusa relatie dintre Ella si Iancu Sterp se dovedesc a fi adevarate. Cei doi fosti concurenti .

Cat de mare este cea mai mare pestera din Romania. Este cea mai lunga din estul Europei

Romania, pe langa multele probleme, are si cele mai frumoase locuri de Europa. Nu de putine ori minunatiile naturii din tara au surprins turistii, dar si oamenii de stiinta si cercetatorii. Un astfel de loc este si Pestera Vantului, din Muntii Craiului. Cat de mare este Pestera Vantului, cea mai mare pestera din Romania Conform .

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )