Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Florin Citu: Revenirea economiei in V, o certitudine! Anul acesta este anul reformelor si al investitiilor

B1 B1,
Premierul Florin Citu: Revenirea economiei in V, o certitudine! Anul acesta este anul reformelor si al investitiilor

Premierul Florin Citu anunta ca datele publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 arata ca economia Romaniei a crescut cu 5,3%, precizand ca acest lucru indica o revenire in. continuă pe B1

Premierul Florin Citu: Revenirea economiei in V, o certitudine! Anul acesta este anul reformelor si al investitiilor

Premierul Florin Citu anunta ca datele publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 arata ca economia Romaniei a crescut cu 5,3%, precizand ca acest lucru indica o revenire in.

FLORIN CITU: Revenirea economiei in V, o certitudine

Prim-ministrul Florin Citu afirma ca revenirea economiei in V este o certitudine, dupa ce, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica, in trimestrul IV din 2020 economia Romaniei a crescut cu 5,3%.

Klaus Iohannis, sedinta cu liderii coalitiei la Vila Lac. Presedintele i-a chemat la discutii pe premierul Florin Citu, dar si pe sefii PNL, USR-PLUS si UDMR

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat la discutii, la Vila Lac, pe liderii coalitiei de de guvernare si pe premierul Florin Citu. intalnirea urmeaza sa aiba loc la ora 18. 00, iar principalele discutii vor.

Cat costa campania nationala de vaccinare. Premierul Florin Citu: Nu ai cum sa stii care e suma finala Daca va fi peste estimarile noastre, vom aloca acei bani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa la Palatul Victoria, in timpul careia a fost intrebat cat costa campania nationala de vacicnare si mai ales daca ea a fost introdusa in.

Premierul Florin Citu va sustine o conferinta de presa la ora 13,00

Premierul Florin Citu va sustine, sambata, la ora 13,00, o conferinta de presa la Palatul Victoria, informeaza Biroul de Presa al Guvernului.

VIDEO Premierul Florin Citu: Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre BugetSunt 4 reforme pe care vrem sa le facem: pensii, salarizare, educatie si administrare fiscala

Premierul Florin Citu a sustinut, sambata, la ora 13:00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. El a discutat despre reformele pe care intentioneaza sa le faca, s-a referit la vizita facuta la Bruxelles si a explicat modul in care a construit bugetul pentru acest an. Nu a uitat sa-l intepe pe liderul PSD Marcel Ciolacu, caruia i-a transmis Tovarase Ciolacu, cand ai timp, da-mi un telefon sa discutam despre Buget! HotNews. ro a transmis LIVETEXT cele mai importante declaratii ale premierului.

FLORIN CITU: Nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale, le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza

Premierul Florin Citu a declarat ca anul acesta nu mai este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale de la bugetul de stat, avand in vedere ca autoritatilor locale le revin 100% din veniturile pe care le incaseaza din taxe si impozite, adaugand ca, in plus, vor fi acoperite prin bugetul de stat 90% din indemnizatiile persoanelor cu handicap si insotitorilor acestora si 100% bursa minima pentru elevi.

Revenirea in V a economiei Romaniei este certa, sustine premierul Citu

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca revenirea in V a economiei Romaniei a devenit o certitudi.

FLORIN CITU: Motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu nu are cum sa treaca la vot

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca il va demite pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, in situatia in care va trece motiunea simpla initiata de PSD, ca nu va fi adoptata de Parlament.

FLORIN CITU: Discutia despre un pasaport de vaccinare pentru accesul in cafenele si restaurante este una prematura

Premierul Florin Citu considera ca discutia privind introducerea unui pasaport de vaccinare pentru accesul in supermarket, cafenele, restaurante este prematura, campania de imunizare anti-COVID aflandu-se la inceput, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )