Libnet.ro
UNICEF

15:15

Consiliul Concurentei: Refinantarea creditului la alta banca decat cea care l-a acordat aduce beneficii clientilor

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei: Refinantarea creditului la alta banca decat cea care l-a acordat aduce beneficii clientilor

Consiliul Concurentei sustine ca romanii ar trebui sa isi poata refinanta usor creditul la o alta banca decat cea care l-a acordat, deoarece acest lucru aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci. Institutia propune implicarea statului, pentru ca persoanele care vor sa faca acest lucru sa nu mai intampine greutati. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei sustine refinantarea creditelor la o alta banca dect cea care a acordat creditul

Refinantarea creditelor la o alta banca decat cea care a acordat creditul aduce beneficii clientilor si stimuleaza concurenta intre banci, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei. Ancheta sectoriala pe piata serviciilor bancare de retail, derulata de Consiliul Concurentei, arata ca persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci pentru a a avea costuri mai mici intampina greutati, mai ales la cazul creditelor ipotecare, in conditiile in care valoarea actuala a ipotecii a scazut sub valoarea initiala. Astfel, autoritatea propune ca pentru partea de garantie ramasa neacoperita sa se implice statul, prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de garantare.

Consiliul Concurentei: Persoanele care vor sa isi refinanteze creditele la alte banci intampina greutati! Ce solutie propune?

Neajunsurile constate de Consiliul Concurentei in urma unei anchete pe piata bancara de retail: refinantarea nu reprezinta o solutie viabila pentru clientii cu credite ipotecare, inca nu exista un site de comparare a ofertelor bancare, desi legislatia.

Wizz Air si Ryanair, reclamate la Consiliul Concurentei din cauza politicii privind bagajele de mana

Companiile Wizz Air si Ryanair au fost reclamate la Consiliul Concurentei in urma modificarilor aduse politicii de bagaje. Sesizarea a fost facuta de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Pasagerilor din Romania care acuza cei doi transportatori ca au.

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea DMHI de catre B.V. Holding Maatschappij Damen si Santierul Naval 2 Mai SA

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care B. Holding Maatschappij Damen, din Olanda, din si Santierul Naval 2 Mai SA preiau Daewoo Mangalia Heavy Industries SA si Daewoo Mangalia Human Resources Management SRL, arata un comunicat transmis de catre Autoritatea de Concurenta.

Wizz Air si Ryanair, luate in vizor de Consiliul Concurentei, dupa introducerea TAXEI pentru bagajele de mana. Companiile sunt suspectate de practici tip cartel

Companiile aeriene low-cost Wizz Air si Ryanair au intrat in vizorul Consiliului Concurentei din cauza introducerii unor taxe suplimentare pentru bagajele de mana, informeaza Libertatea. De la 1 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )