Libnet.ro
UNICEF

10:46

IKEA va testa inchirierea de mobila in 30 de piete, inclusiv in Romania

Adevărul Adevărul,
IKEA va testa inchirierea de mobila in 30 de piete, inclusiv in Romania

IKEA va testa in toate cele 30 de piete in care activeaza, inclusiv in Romania, un serviciu prin care le va permite clientilor sa inchirieze mobila, in loc sa o cumpere, ca parte a strategiei companiei de a reduce vanzarea de mobila ieftina de unica folosinta ca raspuns la preocuparile legate de mediu, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

IKEA va testa inchirierea de mobila in 30 de state

IKEA va testa in 30 de piete un serviciu prin care le va permite clientilor sa inchirieze mobila, in loc sa o cumpere, ca parte a strategiei companiei de a reduce vanzarea de mobila ieftina de unica folosinta ca raspuns la preocuparile legate de mediu, scrie Reuters.

Ikea va testa inchirierea de mobila pe 30 de piete

Ikea va extinde programul sau de inchiriere de mobila pe 30 de piete, in conditiile in care grupul suedez vrea sa se indeparteze de vanzarea de produse de mobila low-cost care sunt ulterior aruncate.

Ikea va testa inchirierea de mobila pe 30 de piete

Ikea va extinde programul sau de inchiriere de mobila pe 30 de piete, in conditiile in care grupul suedez vrea sa se indeparteze de vanzarea de produse de mobila low-cost care sunt ulterior aruncate, ca raspuns la preocuparile crescute privind impactul asupra mediului, transmite Reuters.

Studiu, inaintea alegerilor europarlamentare: Tarile din sudul si estul Europei, inclusiv Romania, sunt mai ingrijorate de emigratie, coruptie, nationalism si economie

Tarile din sudul si estul Europei, printre care si Romania, sunt mult mai ingrijorate de fenomenul emigratiei decat de imigratie, in contextul in care populatia acestor state a scazut dramatic, arata un studiu efectuat in 14 state UE, citat de Guardian.

ştiri din Economie

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )