Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adina Valean, despre finantarea europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Sunt probleme mai complexe decat gandacul

Adevărul Adevărul,
Adina Valean, despre finantarea europeana pentru autostrada Sibiu-Pitesti: Sunt probleme mai complexe decat gandacul

Comisarul european pentru Transporturi Adina Valean sustine ca exista probleme mai complexe decat un gandac cu Autostrada Sibiu-Pitesti, iar Comisia Europeana ar putea refuza finantarea proiectului daca Romania nu trimite suficiente clarificari. Oficialul european este de parere ca Romania ar trebui sa se grabeasca sa depuna proiecte pentru obtinerea de fonduri europene, pentru ca sufera la capitolul infrastructura. continuă pe Adevărul

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti - Ministrul Transporturilor. Ce spune despre finantarea europeana pentru proiect

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti, spune Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Pe lotul 1 se va emite autorizatia de construire, pe lotul 5 se va desemna castigatorul licitatiei, lotul 4 are documentatia in evaluare, pe lotul 3 se asteapta urcarea documentatiei in SICAP, iar lotul 2 va fi scos la licitatie, spune Bode. Cat priveste solicitarea Comisiei Europene de clarificari ce tin de mediu, Bode spune ca Romania va raspunde pana pe 31 ianuarie.

Bode: Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu - Pitesti. Vom primi finantarea europeana

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a informat luni ca s-a format deja un grup de lucru pentru intocmirea unui raspuns pe care-l va trimite Comisiei Europene, dand asigurari ca finantarea va fi facuta si ca anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti.

Gandacul care ne lasa fara autostrada in Romania: de ce am putea pierde finantarea europeana

Autoritatile romane spera sa realizeze autostrada Sibiu-Pitesti cu ajutorul fondurilor europene, in cea mai mare parte. Un gandac pe cale de disparitie a pus pe butuci intregul.

Ministrul Muncii, despre DUBLAREA alocatiilor pentru copii: Resursele, gasite la momentul rectificarii bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilorpentru copii, ca Guvernul cauta resurse pentru acoperirea acestor cheltuieli.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )