Libnet.ro
UNICEF

12:45

Anul 2020 - un efort special de gandire strategica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anul 2020 - un efort special de gandire strategica

Anul 2020 va fi marcat de trei evenimente cu impact major pentru dezvoltarea Romaniei: Uniunea Europeana va adopta noua perspectiva financiara 2021-2027 si ne asteptam ca tarii noastre sa ii revina un volum de fonduri europene cel putin la fel de mare ca si in perspectiva financiara 2014- 2020; partidele politice din Romania isi vor definitiva programele electorale atat pentru alegerile locale , cat si pentru cele parlamentare, cu un orizont de timp 2024; Guvernul Romaniei va definitiva obiectivele sale prioritare pentru negocierea cu Comisia Europeana a noului Acord de parteneriat pentru perioada 2021-2027, inclusiv a conditiilor pe care le vom avea de indeplinit pentru accesarea fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Suprema a stabilit componenta completelor de 5 judecatori pentru anul 2020

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a stabilit luni compozitia completelor de cinci judecatori, complete ce urmeaza sa pronunte sentintele definitive in marile dosare de coruptie ce urmeaza a fi rejudecate in acest an. Colegiul Curtii Supreme a stabilit sa existe doua complete in materie penala in acest an, dupa ce anul trecut CSM-ul ceruse formarea a trei complete.

Anul 2020 a inceput fara buget. Proiectul ar putea fi promulgat luni

Desi Guvernul Orban a promis ca vom avea buget adoptat pana la finalul anului 2019, acest lucru nu s-a intamplat. Abia luni, 6 ianuarie, este asteptat ca presedintele Klaus Iohannis sa promulge legea bugetului pe anul 2020.

Incendiar! CARMEN HARRA, noi PREVIZIUNI BOMBA pentru anul 2020: VA FI DIVORTUL ANULUI

Celebra clarvazatoare Carmen Harra a anuntat o importanta serie de schimbari care vor avea loc in lumea mondena in anul 2020. Desi nu cunoaste multe detalii despre cuplurile celebre din Romania, Carmen Harra.

Presedintele Kalus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

ICCJ isi constituie completurile de judecatori pentru anul 2020

Tragerile la sorti pentru desemnarea membrilor completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) pentru anul 2020 sunt programate luni, in sedinta publica, relateaza News. ro.

Pesta porcina africana, un nou focar in judetul Galati, la Grivita. Este deja al doilea din anul 2020

Periculosul virus, care produce la porci o mortalitate de suta la suta a fost depistat in doua gospodarii din amintita localitate. Toti cei aproape 500 de porci din Grivita vor fi ucisi preventiv de catre veterinari.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )