Libnet.ro
UNICEF

00:06

Apropape jumatate din gazul importat de Uniunea Europeana provine din Rusia. Ce arata datele Comisiei Europene (FOTO)

B1 B1,
Apropape jumatate din gazul importat de Uniunea Europeana provine din Rusia. Ce arata datele Comisiei Europene (FOTO)

In trimestrul doi aprilie-iunie) 2019, Uniunea Europeana a consumat mai mult gaz decat in trimestrul doi 2018, si 45% din totalul importurilor de gaze vine din Federatia Rusa, se arata in datele pe triestrul. continuă pe B1

Cata energie electrica produce si consuma Uniunea Europeana. Care sunt statele cu cele mai mari productii vs consum si care este situatia Romaniei (FOTO)

In trimestrul doi aprilie-iunie) 2019, Uniunea Europeana a consumat cu 0,7% mai multa energie electrica decat in trimestrul doi 2018, si a scazut semnificativ cantitatea de energie produsa pe baza de.

VIORICA DANCILA: Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana

Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana si va consolida pacea, solidaritatea, prosperitatea in regiunea balcanica, a declarat premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, la evenimentul de semnare a Declaratiei comune privind integrarea tarilor din Balcanii de Vest in UE, informeaza Agerpres.

Uniunea Europeana avertizeaza in privinta cresterii atacurilor cibernetice

Uniunea Europeana a avertizat, miercuri, in privinta cresterii atacurilor cibernetice din partea unor entitati si grupuri din afara UE, afirmand ca este esential de analizat riscurile implicate de furnizorii de echipamente de telecomunicatii care au o cota de piata semnificativa in blocul comunitar.

Uber: Daca legea care reglementeaza ridesharingul ar intra azi in vigoare, peste jumatate din soferi ar avea conturile blocate

Noua legislatie care reglementeaza ridesharing-ul intra in vigoare pe 1 noiembrie, iar romanii care mai faceau un ban pe aplicatii precum Uber, Bolt, Clever sau Yango sunt considerati acum operatori de transport alternativ si trebuie sa indeplinesca anumite conditii pentru a-si continua activitatea. Nicoleta Schroeder, Manager General Uber Romania, explica faptul ca dupa perioada de tranzitie care expira la 1 noiembrie, platformele de ridesharing trebuie sa blocheze accesul soferilor care nu au finalizat procesul de licentiere, iar potrivit reprezentantului companiei, daca noua legislatie ar intra in vigoare incepand de azi, peste jumatate din numarul total de soferi parteneri din Romania ar avea conturile blocate.

BCE: Jumatate din bancile zonei euro nu ar supravietui unei penurii de numerar de sase luni

Jumatate din cele mai mari banci din zona euro nu ar supravietui unei penurii de numerar de sase luni, cele mai vulnerabile fiind firmele mai mari si subsidiarele institutiilor straine, se arata intr-un raport al Bancii Centrale Europene publicat ieri, transmite Reuters, conform Agerpres.

La dubla impunere suntem caz-unicat in Uniunea Europeana

Romania, singura tara din UE care nu a reusit sa elimine dubla impunere pentru niciunul dintre cazur.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )