Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt citat. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt.

Comisia Europeana ia in calcul interzicerea ambalajelor din plastic

Comisia Europeana analizeaza interzicerea ambalajelor din plastic si stabilirea de noi cerinte pentru producatori, a declarat comisarul pentru mediu, oceane si pescuit, Virginijus Sinkevicius, intr-un interviu acordat cotidianului german Die Welt, preluat de Agerpres.

Comisia Europeana verifica daca Romania ia masurile necesare pentru inchiderea a zeci de gropi de gunoi

Comisia Europeana analizeaza daca autoritatile romane iau rapid masurile necesare pentru inchiderea sau reabilitarea a 48 de depozite de deseuri, din totalul celor 68 care sunt supuse unei decizii a Curtii de Justitie a UE, transmite Mediafax.

Comisia Europeana isi dezvaluie marti planul pentru finantarea tranzitiei energetice

Comisia Europeana va dezvalui marti la Strasbourg planul sau de finantare a tranzitiei energetice, plan care va avea in centru un Fond de tranzitie al carui obiectiv este sa mobilizeze investitii de pana la 100 miliarde de euro, transmite AFP.

Razvan Cuc: Autostrada Sibiu-Pitesti, suspendata de Comisia Europeana. Reactia ministrului Transporturilor

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc sustine, sambata, ca finantarea pentru autostrada Sibiu-Pitesti este suspendata de catre Comisia Europeana din cauza unor probleme de mediu, iar Guvernul refuza sa spuna ceva despre subiect.

Guvernul dezminte afirmatiile facute de Razvan Cuc: Comisia Europeana nu a trimis nicio scrisoare de suspendare a finantarii autostrazii Sibiu-Pitesti

Comisia Europeana nu a transmis nicio scrisoare de suspendare a finantarii din fonduri europene a autostrazii Sibiu-Pitesti, ci o scrisoare de observatii prin care cere informatii suplimentare cu privire la acest proiect, a transmis Ministerul Fondurilor Europene, la solicitarea Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )