Libnet.ro
UNICEF

15:30

Comisia Europeana aproba planul Greciei de a reduce creditele neperformante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aproba planul Greciei de a reduce creditele neperformante

Comisia Europeana a aprobat ieri un plan al autoritatilor elene destinat reducerii cu 30 de miliarde euro a creditelor neperformante din portofoliile bancilor grecesti, apreciind ca acest plan nu incalca prevederile comunitare referitoare la ajutoarele de stat, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a clasat 10 proceduri de infringement impotriva Romaniei: Despre ce cauze este vorba

Comisia Europeana a clasat 10 proceduri de infringement care vizeaza Romania. Decizia a fost luata joi, 10 octombrie, cand a avut loc ciclul decizional al Comisiei Europene privind cazurile de incalcare a.

Comisia Europeana a aprobat plata a 30 milioane de euro pentru R. Moldova

Comisia Europeana, in numele UE, a aprobat joi, 10 octombrie, plata unei asistente macrofinanciare de 30 milioane de euro catre Republica Moldova. Este prima din cele trei plati planificate in cadrul Programului de Asistenta Macrofinanciara AMF) adoptat in septembrie 2017, transmite IPN.

Comisia Europeana cere Romaniei sa aplice normele Solvency II

Comisia Europeana a decis joi sa trimita Romaniei un aviz motivat pentru ca nu a transpus in legisla.

Comisia Europeana cere Romaniei sa se conformeze in domeniul deseurilor

Comisia Europeana a anuntat joi ca a trimis scrisori de punere in intarziere catre 15 state membre U.

PSD insista cu Dan Nica. Viorica Dancila: Nu a fost respins Comisia Europeana anunta marti ca a refuzat noul candidat pentru postul de comisar european al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila sustine, in continuare, ca Dan Nica nu a fost respins, desi Comisia Europeana anuntase marti, prin vocea purtatorului sau de cuvant, ca si al doilea candidat trimis de Guvernul.

Comisia Europeana: Bugetul UE pentru perioada 2021-2027 va fi mai redus fata de cel actual

Comisia Europeana a propus un buget pe termen lung echivalent cu 1,114% din Venitul National Brutal UE-27, se arata intr-un comunicat publicat miercuri de executivul comunitar. in prezent, Uniunea cu 27 de.

Sylvyie Goulard exclude o demisie automata din Comisia Europeana in cazul in care va fi pusa sub acuzare

Candidata Frantei la Comisia Europeana, Sylvie Goulard, a exclus marti o demisie automata din executivul european daca este pusa sub acuzare in dosarul angajarilor fictive ale asistentilor eurodeputatilor MoDem, potrivit unui document obtinut de AFP.

Comisia Europeana, fara comisar roman?

Scandalul privind nominalizarea guvernului Dancila pentru functia de comisar european continua. Desi comisiile Parlamentului European continua audierile privind viitorii comisari de la Bruxelles, proces care se va incheia joi, 10 octombrie, audierea lui Dan Nica sau a Melaniei Ciot nu se afla pe ordinea de zi. Nici comisia juridica a Parlamentului European, nici comisia de transporturi din cadrul aceleiasi institutii nu au programat, pana la inchiderea editiei, nicio sedinta pentru saptamana in curs. Se pare ca propunerile facute de guvernul Dancila nu au fost trimise inca la Parlament de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )