Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a declansat o noua procedura de infringement impotriva Romaniei

Comisia initiaza proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru netranspunerea noilor norme UE in sectorul telecomunicatiilor. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana, solicitata sa sanctioneze Olanda pentru rasism institutional

Organizatii antirasiste si politicieni progresisti au cerut astazi Comisiei Europene sa examineze declansarea unei proceduri de infringement impotriva Olandei pentru o posibila incalcare a legislatiei europene in urma rasismului institutional relevat de scandalul alocatiilor destinate parintilor imigranti.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa transpuna integral noile norme UE in sectorul telecomunicatiilor

Comisia Europeana a initiat astazi proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana initiaza proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre

Comisia Europeana a initiat proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene.

NAZARE: Este esential sa construim o relatie de incredere cu Comisia Europeana, atat la nivel tehnic, cat si politic

Ministrul finantelor, Alexandru Nazare, a participat, in regim de videoconferinta, la o intrevedere cu comisarii europeni Valdis Dombrovskis si Paolo Gentiloni pe tema bugetului Romaniei pentru anul 2021 si stadiul implementarii Planului National de Redresare si Rezilienta. Ministrul Alexandru Nazare a prezentat o situatie actualizata a economiei, precum si perspectivele de crestere, subliniind totodata importanta unei bune cooperari si a unui dialog deschis cu Comisia Europeana pentru atingerea tintelor economice agreate, conform unui comunicat remis redactiei.

COMISIA EUROPEANA: Romania nu a transmis un Plan National de Redresare si Rezilienta, ci liste de proiecte

Comisia Europeana a trimis observatii asupra unor componente ale Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), iar realitatea este ca Romania nu a transmis un Plan ci doar niste bucati, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marius Vasiliu, in cadrul consultarilor privind actualizarea PNRR, potrivit Agerpres.

COMISIA EUROPEANA: Companiile din Romania afectate de pandemie beneficiaza de fondurile din Planul de Investitii pentru Europa

Noul program de cooperare intre Banca Europeana de Investitii BEI), Fondul European de Investitii FEI) si Deutsche Leasing Romania va permite companiilor locale din Romania sa beneficieze de leasing financiar suplimentar in valoare de 370 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana.

Comisia Europeana propune un plan de combatere a cancerului

Comisia Europeana a prezentat miercuri un plan european de combatere a cancerului, in valoare de 4 m.

Comisia Europeana a lansat consultarile privind evolutia statului de drept in statele membre UE

Comisia Europeana a anuntat lansarea unei consultari cu partile interesate pentru a le solicita informatii cu privire la evolutiile legate de statul de drept in statele membre si in Uniune, in vederea pregatirii celui de al doilea raport anual privind statul de drept.

Romania si alte 23 de state UE, in infringement pentru netranspunerea noilor norme UE din telecomunicatii: Ce critici privind dezvoltarea 5G au fost ridicate in tara noastra

Posibilitatea ca operatorii telecom sa foloseasca gratuit mobilierul stradal pentru montarea de antene 5G si faptul ca instalarea antenelor pe blocuri s-ar fi putut face doar prin decizia presedintelui asociatiei de proprietari au fost principalele probleme semnalate anul trecut de societatea civila si de Avocatul poporului la proiectul de lege initiat de Guvernul Orban pentru transpunerea in legislatie a Codului european al comunicatiilor electronice. Joi, Comisia europeana a anuntat deschiderea procedurii de infringement impotriva a 24 de state membre UE, inclusiv Romania, pentru netranspunerea in legislatie a noilor reglementari europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )