Libnet.ro
UNICEF

07:15

Comisia Europeana a deschis anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a deschis anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei

Comisia Europeana a deschis anul trecut impotriva Romaniei 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor deschise, dintre care cinci vizeaza politica de mediu. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana anunta ca anul trecut au fost deschise 31 de noi cazuri impotriva Romaniei pentru nepunerea in aplicare a legislatiei UE

Potrivit unui raport al Comisiei Europene, in 2018 au fost deschise 31 de noi cazuri impotriva Romaniei pentru nepunerea in aplicare a obligatiunilor Uniunii Europene. Cinci dintre acestea vizeaza politica de mediu.

Comisia Europeana: 31 de cazuri noi deschise impotriva Romaniei in 2018 pentru nepunerea in aplicare a legislatiei UE

Raportul Comisiei Europene privind punerea in aplicare a dreptului UE arata ca impotriva Romaniei au fost deschise anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor, 5 dintre acestea vizand politica de mediu.

Comisia Europeana: 31 de noi dosare, deschise impotriva Romaniei

Comisia Europeana anunta ca 31 de dosare au fost deschise impotriva Romaniei. Este vorba despre noi cazuri de neindeplinire a obligatiilor deschise impotriva Romaniei, cinci dintre acestea vizand politica de.

COMISIA EUROPEANA: Rata somajului este cea mai scazuta din istorie

Comisia Europeana a publicat astazi editia din 2019 a evaluarii sale anuale privind evolutia ocuparii fortei de munca si a situatiei sociale in Europa ESDE), care confirma extinderea continua a activitatii economice a UE, inregistrandu-se noi niveluri record de ocupare a fortei de munca si o imbunatatire a situatiei sociale.

Guvernul Dancila, sub lupa: ce va evalua Comisia Europeana la Bucuresti

In ultimii ani, Comisia Europeana a avut probleme cu mai multe proiecte legislative ale Guvernului Dancila, mai ales pe partea de justitie. Acum, a sosit momentul unei noi evaluarii a progresului sau regresului facut de autoritatile de la Bucuresti. O delegatie a Comisiei Europene va veni marti la Bucuresti pentru o misiune de evaluare in .

Deficit de 1,43% din PIB, la 5 luni, comparativ cu 0,83%, anul trecut. Veniturile nu fac fata cheltuielilor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat executia bugetara la 5 luni cu o intarziere de circa o saptamana. Aceasta arata un deficit bugetar de 1,43% din PIB, respectiv 14,7 miliarde de lei, fiind mai mare, in termeni nominali, cu 80,5%. Asa cum se stie, veniturile nu reusesc sa tina pasul cu cheltuielile dar inca nu a venit luna septembrie, cand vor creste pensiile cu 15%. Cumva amuzant, se lauda cu o crestere a veniturilor ca procent din PIB, dar la cheltuieli Ministerul nu face un raport asemanator. Le spunem noi: 12,6% din PIB, anul trecut la 5 luni si 13,4% acum pe total cheltuieli). Fata de venituri, cresterea e mult mai mare.

REUTERS: Comisia Europeana intarzie decizia privind datoria Italiei

Comisia Europeana CE) va amana decizia privind datoria Italiei din cauza summitului liderilor europeni de la Bruxelles, au declarat, pentru Reuters, surse UE care au dorit sa-si pastreze anonimatul, la scurt timp dupa ce intalnirea a fost suspendata fara a se ajunge la un acord privind impartirea principalelor posturi de conducere in institutiile europene.

Dancila participa alaturi de Iohannisla Ziua Independetei, dupa ce anul trecut a boicotat alaturi de Dragnea. Tariceanu e consecvcent: absenteaza si anul acesta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila participa joi seara la receptia de la Ambasada SUA, cu ocazia zilei nationale. Anul trecut, primul-ministru a urmat exemplul lui Liviu Dragnea si a absentat de la eveniment.

ANUL TRECUT: EximBank, cifra de afaceri de 155,61 milioane euro

EximBank a fost, anul trecut, liderul pietei locale de factoring de export, cu o cifra de afaceri neta de 155,61 milioane de euro, conform datelor Factors Chain International FCI), cea mai importanta organizatie internationala de profil, informeaza un comunicat al bancii.

Bac 2019: Subiectele la chimie anorganica sunt aproape la fel ca cele de anul trecut Ministerul Educatiei: Vom prezenta un punct de vedere

Bac 2019. Bacalaureat 2019 s-a incheiat joi cu ultima proba scrisa la alegere a profilului. Ministerul Educatiei a publicat pe site subiectele si baremele la probele sustinute de elevii care au participat la Bac 2019. insa, subiectele de la chimie anorganica sunt in mare parte aceleasi ca anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )