Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comisia Europeana a deschis o investigatie pentru ajutorul de stat de 2 miliarde de euro pentru Complexul Energetic Oltenia

B1 B1,
Comisia Europeana a deschis o investigatie pentru ajutorul de stat de 2 miliarde de euro pentru Complexul Energetic Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane Complexului Energetic Oltenia SA CE Oltenia) sunt conforme cu normele UE. continuă pe B1

Comisia Europeana deschide o investigatie aprofundata al Planului de Restructurare a CEO. Compania energetica are mari probleme

Comisia Europeana a transmis ca va deschide o investigatie aprofundata a Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia CEO), producatorul de energie electrica pe baza de carbune care are aproximativ 12. 000 de salariati.

Lovitura pentru Guvern de la Comisia Europeana: are indoieli in privinta ajutorului de stat, de 2 miliarde de euro, acordat CE Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane Complexului Energetic Oltenia SA CE Oltenia) sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat acordate intreprinderilor aflate in dificultate.

Comisia deschide o investigatie cu privire la masurile de sprijin acordate de Romania societatii CE Oltenia

ACTUALIZARE - Precizare CE Oltenia: Externalizarea centralei Craiova 2 se va face in doi ani --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa anuntul facut de oficialii de la Bruxelles, Ministerul Energiei a clarificat, prin intermediul unui comunicat de presa, situatia CE Oltenia --- Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata pentru a evalua daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane Complexului Energetic Oltenia SA CE Oltenia) sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat acordate intreprinderilor aflate in dificultate.

Comisia Europeana investigheaza ajutorul acordat de statul roman Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a deschis o investigatie aprofundata care vizeaza Complexul Energetic Oltenia. Demersul Executivului comunitar urmareste sa stabileasca daca masurile de sprijin acordate de autoritatile romane acestei compaii sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat destinate intreprinderilor aflate in dificultate.

NAZARE: Este esential sa construim o relatie de incredere cu Comisia Europeana, atat la nivel tehnic, cat si politic

Ministrul finantelor, Alexandru Nazare, a participat, in regim de videoconferinta, la o intrevedere cu comisarii europeni Valdis Dombrovskis si Paolo Gentiloni pe tema bugetului Romaniei pentru anul 2021 si stadiul implementarii Planului National de Redresare si Rezilienta. Ministrul Alexandru Nazare a prezentat o situatie actualizata a economiei, precum si perspectivele de crestere, subliniind totodata importanta unei bune cooperari si a unui dialog deschis cu Comisia Europeana pentru atingerea tintelor economice agreate, conform unui comunicat remis redactiei.

COMISIA EUROPEANA: Romania nu a transmis un Plan National de Redresare si Rezilienta, ci liste de proiecte

Comisia Europeana a trimis observatii asupra unor componente ale Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR), iar realitatea este ca Romania nu a transmis un Plan ci doar niste bucati, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marius Vasiliu, in cadrul consultarilor privind actualizarea PNRR, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana admite ca a subestimat dificultatile producatorilor de vaccinuri si creeaza un grup de lucru ce va colabora cu acestia

Comisia Europeana a constituit un grup de lucru care sa colaboreze cu companiile farmaceutice, sa identifice principalele obstacole pentru productia de vaccinuri anti-Covid-19 si sa pregateasca blocul comunitar pentru noile variante ale coronavirusului, a declarat pentru agentia EFE comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, in timp ce statele UE se confrunta cu livrari intarziate ale vaccinurilor contractate de executivul comunitar, relateaza Agerpres.

COMISIA EUROPEANA: Codul european al comunicatiilor electronice, neimplementat la Bucuresti

Decidentii politici din tara noastra au depasit termenul limita de transpunere a normelor europene in legislatia interna Comisia Europeana a initiat, ieri, proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana initiaza proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre

Comisia Europeana a initiat proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa transpuna integral noile norme UE in sectorul telecomunicatiilor

Comisia Europeana a initiat astazi proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva a 24 de state membre, inclusiv Romania, pentru ca nu au transpus noile norme ale UE in sectorul telecomunicatiilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3331 seconds )