Libnet.ro
UNICEF

08:15

Comisia Europeana ne mai da un ragaz sa liberalizam piata gazelor

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana ne mai da un ragaz sa liberalizam piata gazelor

Comisia Europeana i-a dat Romaniei un ragaz pana la finalul anului sa liberalizeze piata gazelor si sa scape de anumite prevederi toxice introduse prin Ordonanta 114. continuă pe Adevărul

ANRE: Piata gazelor din Romania va fi complet liberalizata, din nou, la 1 aprilie 2021

Comisia Europeana a acordat Romaniei o amanare pana la finele anului pentru conformarea la legislatia din sectorul gazelor, dupa ce autoritatile romane au propus un nou calendar de liberalizare a pietei, care se va finaliza la 1 aprilie 2021.

COMISIA EUROPEANA: Amenzi de peste 30 de milioane de euro producatorilor de conserve din legume

Comisia Europeana a amendat doi producatori de conserve din legume cu peste 30 de milioane de euro 32,8 milioane de dolari) pentru ca au conspirat sa-si mentina pozitiile pe piata si sa pastreze ridicate preturile la legumele conservate.

Legalizarea canabisului medicinal: Romania si celelalte tari UE, unda verde de la Comisia Europeana si Agentia Europeana a Medicamentului pentru un prim medicament

Comisia Europeana si Agentia Europeana a Medicamentului au aprobat primul medicament pe baza de canabis care va putea fi prescris legal pe continent: este vorba despre Epidyolex, un medicament folosit in tratarea a doua forme rare si severe de epilepsie - sindromul Lennox-Gastaut LGS) si sindromul Dravet - pentru pacientii cu varsta mai mare de 2 ani. DOCUMENT EXCLUSIV Aproape 100 de parlamentari din toate partidele propun legalizarea canabisului in scop medicinal. Cum a luptat fiica unei femei rapuse de cancer pentru ca pacientii in faza terminala sa aiba acces la calmante.

Ce proceduri mai poate urma Comisia Europeana dupa respingerea Rovanei Plumb de catre Comisia pentru Afaceri Judiciare

Comisia Europeana asteapta din partea Parlamentului European deciziile in privinta Rovanei Plumb si a lui Laszlo Trocsanyi, cei doi comisari desemnati de Romania si Ungaria si care au primit joi un vot de.

Comisia Europeana saluta acordul privind numirea lui Kovesi in functia nou-creata de procuror-sef european

Comisia Europeana CE) a salutat miercuri acordul la care au ajuns Parlamentul European si Consiliul UE pentru desemnarea Laurei Codruta Kovesi in functia nou-creata de procuror-sef european.

COMISIA EUROPEANA: Exporturile UE de carne de vita in Coreea de Sud s-au reluat dupa aproape 20 de ani

Coreea de Sud a ridicat restrictiile de import la carnea de vita si produsele din carne de vita provenite din Uniunea Europeana, dupa aproape 20 de ani, in urma eforturilor consistente ale Comisiei Europene si ale statelor membre UE, se arata intr-un comunicat publicat vineri de executivul comunitar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )