Libnet.ro
UNICEF

05:00

Comisia Europeana permite statelor sa acorde ajutoare pana la finalul anului

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana permite statelor sa acorde ajutoare pana la finalul anului

Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie 2021 cadrul temporar pentru masuri de ajutor de stat de redresare din criza COVID, majorand de la 800. 000 de euro la 1,8 milioane de euro plafonul pana la care autoritatile nationale pot sa acorde ajutor de stat unei firme. continuă pe Adevărul

PENTRU A SPRIJINI ECONOMIA IN CONTEXTUL PANDEMIEI Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie cadrul temporar de ajutor de stat

Comisia Europeana a decis sa prelungeasca pana la 31 decembrie 2021 Cadrul temporar de ajutor de stat, adoptat la 19 martie 2020, pentru a sprijini economia in contextul focarului de coronavirus, majorand si plafoanele de ajutor pentru companii.

UE da voie statelor membre sa acorde ajutoare de cate 1,8 milioane Euro pana la finalul anului 2021

Comisia Europeana a prelungit pana la 31 decembrie 2021 cadrul temporar pentru masuri de ajutor de stat de redresare din criza COVID, majorand de la 800. 000 de euro la 1,8 milioane de euro plafonul pana la care autoritatile nationale pot sa acorde ajutor de stat unei firme.

Comisia Europeana: Cadrul pentru acordarea ajutoarelor de stat, prelungit pana la finele anului curent

Comisia Europeana a decis sa extinda durata de acordare a ajutoarelor de stat pana la finalul anului. Masura are rol de sprijin pentru economiile europene afectate de pandemie.

Comisia Europeana a instituit un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri din UE, in urma disputei cu AstraZeneca

Comisia Europeana a adoptat vineri un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri anti-COVID-19 produse in statele UE, pentru a impiedica iesirea din blocul comunitar a unor cantitati de vaccin care, in virtutea contractelor incheiate cu companiile farmaceutice, sunt destinate statelor membre.

COMISIA EUROPEANA O CONTRAZICE PE MERKEL: Este necesar sa se evite interdictiile generale de calatorie si inchiderea granitelor

Comisia Europeana propune noi masuri pentru calatoriile in UE, dar nu este de acord cu propunerea cancelarului german, Angela Merkel, de a le interzice. Executivul european precizeaza ca este necesar sa se descurajeze puternic calatoriile neesentiale dar, totodata, sa se evite inchiderea frontierelor sau interdictiile generale de calatorie si sa se garanteze functionarea neintrerupta a pietei unice si a lanturilor de aprovizionare, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana instituie un mecanism de control al exporturilor de vaccinuri din UE, dupa disputa cu AstraZeneca

Vineri, Comisia Europeana a adoptat un mecanism de control al exporturilor, pentru vaccinurile produse in Uniunea Europeana. Decizia vine pentru a impiedica iesirea din blocul comunitar a unor canitati insemnate.

Comisia Europeana si AstraZeneca au promis sa rezolve disputa privind aprovizionarea cu doze de vaccin anti-COVID-19

Gigantul farmaceutic AstraZeneca si Comisia Europeana au promis sa rezolve disputa tot mai profunda privind acordul companiei de a furniza vaccinuri anti-COVID-19 catre UE, dupa ce blocul comunitar a acuzat-o de i.

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI

Enel X are unda verde de la Comisia Europeana pentru a dezvolta trei proiecte prezentate in cadrul celui de-al doilea program european IPCEI Proiect Important de Interes European Comun), la care participa 42 de companii europene, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )