Libnet.ro
UNICEF

16:15

Comisia Europeana someaza Romania sa opreasca exportul a 70.000 de oi catre state arabe

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana someaza Romania sa opreasca exportul a 70.000 de oi catre state arabe

Comisarul european Vytenis Andriukaitis i-a solicitat ministrului Agriculturii Petre Daea sa stopeze exportul a 70. 000 de ovine catre state arabe, in urma apelurilor unor organizatii pentru protectia drepturilor animalelor. in replica, premierul Viorica Dancila a declarat ca incepem exportul. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana ii cere lui Daea sa opreasca exportul a 70.000 de oi in tarile arabe Dancila tocmai a anuntat contrariul. UPDATE

Comisarul European pentru sanatate si siguranta alimentara Vytenis Andriukaitis i-a cerut ministrului Agriculturii Petre Daea sa opreasca exportul a 70. 000 de ovine catre o serie de state din Golful Persic, invocand faptul ca nu pot fi asigurate conditii bune pentru transportul animalelor, acesta urmand sa fie expus la temperaturi de 46 de grade Celsius.

DOCUMENT Comisia Europeana: Preturile cresc, leul scade, economia creste in Romania

Comisia Europeana si-a revizuit in sus estimarea de crestere economica pentru Romania, pe anul 2019, insa avertizeaza asupra scumpirilor din tara si a devalorizarii leului, potrivit Prognozei economice de vara emise miercuri.

Ministrul Agriculturii: Romania a cerut o derogare la Comisia Europeana pentru reducerea efectivelor de cormorani

Romania a cerut o derogare la Comisia Europeana pentru reducerea efectivelor de cormorani, care se ridica in prezent la peste 100. 000, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea,.

COMISIA EUROPEANA: Airbnb si-a imbunatatit modul de prezentare a ofertelor de cazare

Comisia Europeana a anuntat, astazi, ca, in urma negocierilor cu Airbnb, platforma si-a imbunatatit si a clarificat pe deplin modul in care le prezinta consumatorilor ofertele de cazare, acestea fiind, in prezent, conforme cu standardele stabilite in legislatia UE privind protectia consumatorilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a revizuit in sus cresterea economica a Romaniei, la 4%. Si scumpirile vor fi mai accentuate

Comisia Europeana a revizuit, miercuri, in crestere la 4% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, dupa ce in primavara institutia estima un avans de numai 3,3%. Scumpirile vor fi insa mai mari, de 4,2%, fata de estimarea din primavara privind o inflatie de 3,6%.

Comisia Europeana a revizuit estimarile evolutiei economiei Romanesti

Comisia Europeana a revizuit in crestere la 4% estimarile privind cresterea economiei romanesti in a.

Comisia Europeana a amendat cu 6,2 milioane euro compania japoneza Sanrio

Comisia Europeana a amendat Sanrio, compania japoneza din spatele brandului Hello Kitty, cu 6,2 mili.

Comisia Europeana: Previziunile economice din vara anului 2019 pentru Romania - O crestere PIB de 4%, inflatie de 4,2%

Economia europeana urmeaza sa inregistreze o crestere in 2019, pentru al saptelea an consecutiv, preconizandu-se in acelasi timp si o expansiune a economiilor tuturor statelor membre. La nivelul Romaniei,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )