Libnet.ro
UNICEF

14:30

Comisia Europeana trimite Romaniei 254 milioane de euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana trimite Romaniei 254 milioane de euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat planurile Romaniei de a sprijini modernizarea sistemului de termoficare al municipiului Bucuresti, masura de ajutor fiind de 254 de milioane euro, finantata prin intermediul fondurilor structurale ale Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

PENTRU REABILITAREA SISTEMULUI DE TERMOFICARE DIN BUCURESTI Comisia Europeana a aprobat un ajutor de 254 milioane euro

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a sprijini modernizarea sistemului de termoficare al municipiului Bucuresti.

500 milioane Euro pentru startup-uri tech, prin doua fonduri europene de investitii

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc prin doua fonduri de investitii in valoare totala de 500 de milioane de euro, lansate pe continent.

Comisia Europeana, unda verde pentru planul de modernizare a sistemului de termoficare din Bucuresti. Ajutorul de stat consta in fonduri in valoare de 254 de milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a sprijini modernizarea sistemului de termoficare al municipiului Bucuresti. Ajutorul de stat consta in fonduri.

Bani de la Comisia Europeana, pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti

Comisia Europeana a aprobat planurile Romaniei de a sprijini cu 254 de milioane de euro modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti.

UE va investi 10 miliarde euro pentru tranzitia digitala si verde

Comisia Europeana a propus, marti, instituirea a 10 noi parteneriate europene intre Uniunea Europeana, statele membre sisau sectorul de profil, pentru a accelera tranzitia catre o Europa verde, neutra din punctul de vedere al impactului asupra climei si digitala, si a transforma industria europeana intr-o industrie mai rezilienta si mai competitiva.

Sase state UE, somate de Comisia Europeana sa vina cu explicatii in privinta restrictiilor dure impuse in lupta cu COVID-19

Sase state membre UE au fost somate de Comisia Europeana sa vina cu explicatii cu privire la restrictiile de circulatie pe care le-au impus in contextul pandemiei de coronavirus, masuri considerate exagerate de.

Dan Barna: 50 de milioane de euro pentru orice spital cu risc de incendiu (VIDEO)

Vicepremierul Dan Barna a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca sunt alocate 50 de milioane de euro disponibil ca orice spital din Romania sa poata lua toate.

Vlad Voiculescu, dupa incidentul de la Marius Nasta: Trebuie ceva mai multa atentie la proceduri Ministerul Investitiilor Europene a pus la dispozitie 50 de milioane de euro pentru lucrari mai ample (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat, pentru B1 TV, ca generatorul unitatii mobile ATI de la Institutul Marius Nasta a inceput sa scoata fum duminica seara. Oamenii au alertat pompierii,.

Maia Sandu a semnat Acordul de asistenta financiara de 15 milioane de euro din partea UE

Presedintele Maia Sandu a semnat luni, 22 februarie, Acordul de finantare dintre Republica Moldova si Comisia Europeana, in valoare de 15 milioane de euro, privind Contractul de Rezilienta Covid-19 pentru Republica Moldova.

Frans Timmermans, Comisia Europeana: nu exista viitor in carbune

Carbunele nu mai are viitor, pentru ca nu mai exista cerere iar subventiile de miliarde de euro date in industrie ar putea fi folosite altfel, a declarat marti Frans Timmermans, vicepresedinte executiv al Comisiei Europene, cel care implementeaza Green Deal, la ZF Power Summit 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )