Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana vede lucruri bune pentru Romania in privinta economiei, daca ne facem temele: consum - revenire puternica, vaccinare - ridicarea restrictiilor, crestere economica de 3,8%

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana vede lucruri bune pentru Romania in privinta economiei, daca ne facem temele: consum - revenire puternica, vaccinare - ridicarea restrictiilor, crestere economica de 3,8%

Comisia Europeana se asteapta ca Romania sa inregistreze o crestere economica de 3,8% in 2021, respectiv cu 4% in 2022, potrivit previziunilor economice de iarna ale executivului european. in ceea ce priveste inflatia, in 2021 se va inregistra o usoara crestere la 2,6%, fiind urmata de o usoara scadere la 2,4% in 2022. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana saluta votul dat in PE pentru Mecanismul de Redresare si Rezilienta Von der Leyen: Avem datoria sa ajutam cetatenii, intreprinderile si comunitatile sa iasa din criza economica

Comisia Europeana a salutat miercuri votul din Parlamentului European, care confirma acordul politic la care s-a ajuns in decembrie 2020 referitor la Regulamentul privind Mecanismul de redresare si rezilienta.

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 3,8% pentru Romania in acest an. Florin Citu: Este un semnal bun pentru investitori

Comisia Europeana estimeaza pentru Romania o crestere a PIB de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022. Premierul Florin Citu sustine ca suntincurajatoare vestile de la Comisia.

Comisia Europeana accepta angajamentele propuse de Aspen de reducere cu 73% a preturilor unor medicamente impotriva

Aspen trebuie sa isi reduca, in medie, cu 73% preturile pe care le practica in Europa pentru sase medicamente esentiale impotriva cancerului si trebuie sa asigure, pentru o perioada semnificativa, furnizarea in continuare a acestor medicamente care nu mai sunt protejate prin brevete, a anuntat joi Comisia Europeana, transmite Agerpres.

Comisia Europeana propune accelerarea procedurilor de deportare

Comisia Europeana a propus expulzarea mai rapida a migrantilor care nu indeplinesc conditiile pentru acordarea azilului, arata un document intern trimis miercuri statelor membre al Uniunii Europene, consultat de Reuters si Agerpres.

Comisia Europeana si-a imbunatatit usor estimarile privind revenirea economiei romanesti in 2021 si 2022

Dupa o contractie de 5% in 2020, economia Romaniei isi va reveni in acest an gratie consumului privat si investitiilor, astfel ca Produsul Intern Brut real va inregistra o crestere de 3,8% in 2021 si un avans de 4% in 2002, potrivit previziunilor economice de iarna publicate joi de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana propune o prelungire a aplicarii provizorii a acordului comercial post-Brexit cu Regatul Unit

Comisia Europeana CE) le-a prezentat statelor membre ale Uniunii Europene UE) o propunere in vederea unei prelungiri - pana la sfarsitul lui aprilie - a aplicarii provizorii a acordului comercial post-Brexit cu Regatul Unit.

Vesti bune pentru cei vaccinati cu Pfizer. Ce descoperire au facut specialistii acum

Vaccinul Pfizer este unul dintre cele trei disponibile in Romania. Specialistii au descoperit ca serul conceput de compania germana neutralizeaza trei mutatii ale noului virus. Descoperire despre vaccinul Pfizer: poate neutraliza trei mutatii ale COVID-19 Vaccinul de la PfizerBioNTech neutralizeaza cele trei variante ale COVID-19 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, dar .

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie .

Romania anunta Comisia Europeana ca poate produce vaccin. Nu avem nevoie sa cumparam din Rusia

Guvernul Citu a anuntat autoritatile europene ca Romania este in masura sa produca vaccin anti Cov.

Lovitura pentru Romania in Europa. Milioane de romani ar putea fi afectati de scumpirea celui mai consumat aliment

Seceta a pus pe butuci productia de grau din Romania. Daca in 2020 ne puteam mandri ca suntem al doilea cel mai mare exportator de grau din Europa, pentru anul acesta exportatorii estimeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )