Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cooperarea in materia protectiei consumatorilor - din 17 ianuarie se aplica noi norme care sa protejeze consumatorii

Hotnews Hotnews,
 Cooperarea in materia protectiei consumatorilor - din 17 ianuarie se aplica noi norme care sa protejeze consumatorii

Incepand din 17 ianuarie, noi norme se aplica in intreaga Uniune, pe baza actualului mecanism de cooperare privind protectia consumatorilor. Scopul noilor reglementari este de a imbunatati modul in care Comisia si autoritatile statelor membre pot colabora pentru a pune capat practicilor necorespunzatoare impotriva consumatorilor, de a le permite autoritatilor sa detecteze neregulile si sa ia masuri. continuă pe Hotnews

Curs valutar BNR vineri, 17 ianuarie. Ce se intampla cu leul, in raport cu euro

BNR va emite noul curs valutar vineri, 17 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR vineri, 17 ianuarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii vineri, 17 ianuarie 2020, in .

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IANUARIE. Leii petrec timp cu persoana iubita, Capricornii trebuie sa comunice cu partenerul

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 17 IANUARIE 2020. Mercur e in sextil azi cu Chiron, vindecatorul ranilor, si avem oportunitatea sa traim unele constientizari adanci si pline de semnificatie. Conversatii cu sens si vindecatoare pot avea loc. Poate ca este exact ce avem nevoie dupa ultimele luni care ne-au supus la atatea provocari.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 ianuarie. Fecioarele trebuie sa aleaga iubirea, Scorpionii sunt plini de gratie

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 17 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 ianuarie. Berbecii scapa de blocaje, Capricornii trebuie sa fie autentici

Iata pentru VINERI 17 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 17 IANUARIE. Gemenii primesc telefoane importante, Balantele obtin ceea ce isi doresc

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 17 IANUARIE 2020; Luna este in Balanta azi si lucrurile se linistesc incet incet, mai ales ca toate planetele sunt in miscare directa, nu avem niciun retrograd pana pe 17 februarie cand Mercur ne va onora cu primul sau tranzit retrograd al anului.

HOROSCOP 17 ianuarie cu Camelia Patrscanu. Berbecii au o zi complicata. Pestii au parte de tensiuni

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 ianuarie. Sunt probleme privind relatiile, echitatea si echilibrul, care este intre noi si altii, mai ales dreptate si adevar.

CALENDAR ORTODOX 17 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Antonie cel Mare a trait in secolul al III-lea si inceputul secolului al IV-lea. Este socotit a fi intemeietorul vietii monahale, si este probabil cel mai reprezentativ ascet pentru duhul vietii calugaresti. Nascut in satul Coma din Egiptul de Mijloc in anul 251, acest mare luminator al credintei a fost fiul unor tarani crestini instariti. In acest mediu a deprins calea credintei.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Capricorn -Priveste lucid situatia in care te afli si, mai ales, lasa acea voce interioara sa spuna ce este mai bine pentru tine. Intuitia ta nu.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Varsator -Pentru a avea o zi eficienta, alege cu grija anturajul in care lucrezi astazi, pentru ca nu esti in cea mai buna forma emotionala si.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 17 IANUARIE 2020 pentru Zodia Pesti -iti gasesti armonia si bucuria impartasind altora aceasta stare de bine care te cuprinde. inconjoara-te de oameni care simt la fel ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )