Libnet.ro
UNICEF

14:30

UPDATE Dumping: UE impune o amenda de 242 milioane de euro pentru Qualcomm

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dumping: UE impune o amenda de 242 milioane de euro pentru Qualcomm

Comisia Europeana a aplicat joi o amenda de 242 de milioane de euro gigantului american al componentelor electronice Qualcomm, acuzat ca a practicat preturi inferioare costurilor de productie pentru a elimina concurenta de pe piata, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Avi Compact estimeaza o cifra de afaceri de 7,5 milioane euro pentru 2019

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin in Romania de 13 ani, estimeaza ca va incheia 2019 cu o cifra de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro, potrivit unui comunicat al companiei.

CNAIR: A fost lansata licitatia pentru finalizarea centurii orasului Targu Mures, estimata la 47 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, miercuri, ca a fost postat in sistemul electronic de achizitii publice SICAP) anuntul de participare pentru procedura de atribuire a contractului de 47 milioane euro, fara TVA, pentru centura orasului Targu Mures.

Banca Mondiala ofera 61 milioane de euro pentru interconectarea retelelor de energie electrica dintre Moldova si Romania

61 milioane de euro vor fi oferite de Banca Mondiala pentru interconectarea retelelor de energie electrica dintre Republica Moldova si Romania. Semnarea unui Acord de finantare cu Banca Mondiala pentru interconectare energetica a fost subiectul de discutie dintre ministrul Economiei si Infrastructurii, Vadim Branzan si expertii Bancii Mondiale, in frunte cu directorul de tara al Bancii Mondiale in Republica Moldova, Anna Akhalkatsi.

Dauna platita dupa incendiul de la Solina Romania -16,5 milioane euro

Incendiul produs la fabrica de ingrediente alimentare Solina Romania urca, in prima jumatate a acestui, an volumul daunelor complexe rezolvate de Marsh Claims Excellence - divizia de rezolvare a daunelor complexe a Marsh Romania - la peste 22,5 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Salini investeste 225 milioane euro sa devina actionarul majoritar al Astaldi

Cea mai mare firma italiana de constructii, Salini Impregilo, a decis sa continue preluarea rivalului Astaldi SpA, care se confrunta cu probleme financiare, accelerand planul sprijinit de stat pentru redresarea industriei muribunde a constructiilor din Italia, transmit ANSA si Reuters, potrivit Agerpres.

Transgaz investeste 64,3 milioane euro in modernizare statiilor de comprimare Onesti si Silistea

Societatea Nationala de Trans-port Gaze Naturale, simbol bursier TGN), a anuntat ca urmeaza sa investeasca 64,3 milioane de euro in modernizarea si dezvoltarea statiilor de comprimare Onesti si Silistea, se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANUL TRECUT: Cramele Recas, cifra de afaceri de peste 38 milioane euro

Cramele Recas, companie infiintata in 1991, a atins, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 38 de milioane de euro 180,981,438 de lei), rezultat care o claseaza pe primul loc pe piata de vinuri din tara noastra, potrivit unui comunicat al companiei.

Fonduri europene 2019: Din 22 iulie PFA si SRL vor putea cere cate 15.000 Euro pentru ferme mici. Ghidul solicitantului si planul de afaceri

Fermierii romani, care au PFA, SRL sau alte astfel de forme de organizare juridica, vor putea depune, in perioada 22 iulie-31 decembrie 2019, cererile pentru fondurile europene de cate 15. 000 de euro destinate fermelor mici, potrivit apelului oficial facut de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )