Libnet.ro
UNICEF

19:30

Florin Citu: I-am prins! Comisia Europeana confirma. Executia bugetara pentru 2018 a fost masluita (FOTO)

B1 B1,
Florin Citu: I-am prins! Comisia Europeana confirma. Executia bugetara pentru 2018 a fost masluita (FOTO)

Comisia Europeana a confirmat ca executia bugetara pentru 2018 a fost masluita, motiv pentru care trebuie organizata o comisie de ancheta parlamentare, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de. continuă pe B1

Comisia Europeana confirma ca Guvernul a falsificat deficitul pe 2018

Un raport al Comisiei Europene confirma faptul ca Guvernul a falsificat deficitul bugetar pe anul 2018, prin amanarea pana in 2019 a rambursarilor de TVA catre firme, arata un fragment din document, publicat de liberalul Florin Citu.

FLORIN CITU (PNL): Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale

Eugen Teodorovici nu are nici un interes sa reglementeze pensiile speciale, pentru ca nu vrea sa-si puna in cap Curtea de Conturi, militarii, magistratii si colegii parlamentari, declara la RFI senatorul PNL Florin Citu. Asta dupa ce ministrul de Finante a anuntat la Romania TV ca va propune un pachet de masuri care va reglementa inclusiv pensiile speciale. Florin Citu mai spune ca sistemul de pensii din Romania este falimentar.

COMISIA EUROPEANA: Airbnb si-a imbunatatit modul de prezentare a ofertelor de cazare

Comisia Europeana a anuntat, astazi, ca, in urma negocierilor cu Airbnb, platforma si-a imbunatatit si a clarificat pe deplin modul in care le prezinta consumatorilor ofertele de cazare, acestea fiind, in prezent, conforme cu standardele stabilite in legislatia UE privind protectia consumatorilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Hurriyet: Comisia Europeana: Propuneri de masuri restrictive la adresa Turciei, transmise Consiliului UE

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Maja Kocijancic, a declarat intr-o conferinta de presa ca Conform dispozitiei emise in iunie de Consiliul UE, Comisia Europeana a prezentat Consiliului o serie de propuneri de masuri restrictive in privinta activitatilor de prospectiune derulate de Turcia in Mediterana de Est, potrivit Hurriyet, citat de Rador.

Comisia Europeana a revizuit in sus cresterea economica a Romaniei, la 4%. Si scumpirile vor fi mai accentuate

Comisia Europeana a revizuit, miercuri, in crestere la 4% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, dupa ce in primavara institutia estima un avans de numai 3,3%. Scumpirile vor fi insa mai mari, de 4,2%, fata de estimarea din primavara privind o inflatie de 3,6%.

DOCUMENT Comisia Europeana: Preturile cresc, leul scade, economia creste in Romania

Comisia Europeana si-a revizuit in sus estimarea de crestere economica pentru Romania, pe anul 2019, insa avertizeaza asupra scumpirilor din tara si a devalorizarii leului, potrivit Prognozei economice de vara emise miercuri.

Comisia Europeana a revizuit estimarile evolutiei economiei Romanesti

Comisia Europeana a revizuit in crestere la 4% estimarile privind cresterea economiei romanesti in a.

Ministrul Agriculturii: Romania a cerut o derogare la Comisia Europeana pentru reducerea efectivelor de cormorani

Romania a cerut o derogare la Comisia Europeana pentru reducerea efectivelor de cormorani, care se ridica in prezent la peste 100. 000, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea,.

Comisia Europeana a amendat cu 6,2 milioane euro compania japoneza Sanrio

Comisia Europeana a amendat Sanrio, compania japoneza din spatele brandului Hello Kitty, cu 6,2 mili.

Florin Citu: BNR confirma ca PSD-ALDE au furat banii de la investitii pentru a-i da pe salariile bugetarilor de lux si pe pensii speciale (FOTO)

Cifrele raportate de Banca Nationala a Romaniei BNR) confirma faptul ca PSD-ALDE au furat banii de la investitii si i-au cheltuit pe salariile bugetarilor de lux si pe pensii speciale, a precizat senatorul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )