Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ministrul de Finante, Florin Citu: Comisia Europeana a aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Finante, Florin Citu: Comisia Europeana a aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, in debutul sedinteid e Guvern ca reprezentantii Comsiei Europene au aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde. continuă pe B1

Ministrul de Finante, Florin Citu: Comisia Europeana a aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, in debutul sedinteid e Guvern ca reprezentantii Comsiei Europene au aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde.

Citu: Comisia Europeana a aprobat cresterea plafonului IMM Invest. Orban: jumatate din banci au cerut majorarea VIDEO

Intrebat de premierul Ludovic Orban care este vestea buna, ministrul Finantelor, Florin Citu, a raspuns ca oficialii Comisiei Europene au aprobat majorarea plafonului IMM Invest.

Comisia Europeana a aprobat cresterea plafonului pentru IMM Invest la 20 miliarde lei- Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ca a fost aprobata de catre Comisia Europeana cresterea plafonului pentru IMM Invest de la 15 la 20 de miliarde de lei. Cererile sunt in continuare mari, a spus Citu.

Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, sprijinit cu un milion de euro de Comisia Europeana, pentru pagubele cauzate de pandemia de COVID-19

Aeroportul din Timisoara va primi sprijin public de la Comisia Europeana, in valoare de aproximativ un milion de euro 4,8 milioane de lei), pentru a putea compensa pagubele in urma pandemiei de.

Comisia Europeana permite o subventie de un milion de euro pentru aeroportul din Timisoara

Comisia Europeana a decis ca o subventie directa acordata de Romania, in valoare de aproximativ 4,8 .

Tariceanu: Citu refuza sa faca norme de aplicare pentru legea care amana plata chiriilor in perioada starii de urgenta

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca desi a intrat in vigoare legea care amana plata chiriilor, in perioada starii de urgenta, ministrul de Finante Florin Citu refuza sa faca normele de aplicare ale legii. Liderul ALDE a adaugat ca legea ar fi dat o gura de aer nu doar sutelor de mii de romani care au intrat in somaj tehnic sau care si-au pierdut locul de munca, ci si zecilor de companii care au fost in imposibilitatea de a functiona.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )