Libnet.ro
UNICEF

10:45

Uniunea Europeana, tot mai dependenta de gazul rusesc. Productia Romaniei, in scadere (FOTO)

B1 B1,
Uniunea Europeana, tot mai dependenta de gazul rusesc. Productia Romaniei, in scadere (FOTO)

Importurile de gaz rusesc ale Uniunii Europene au crescut, in paralel avand loc o scadere a productiei din Europa, dar si cu o scadere foarte usoara a consumului, se arata in datele Comisiei. continuă pe B1

Uniunea Europeana, tot mai dependenta de gazul rusesc. Productia Romaniei, in scadere (FOTO)

Importurile de gaz rusesc ale Uniunii Europene au crescut, in paralel avand loc o scadere a productiei din Europa, dar si cu o scadere foarte usoara a consumului, se arata in datele Comisiei.

Italia si Malta cer un mecanism obligatoriu si permanent de redistribuire a migrantilor in Uniunea Europeana

Italia si Malta, doua tari confruntate cu un nou val de migranti, veniti indeosebi din Africa, au cerut duminica lansarea cat mai repede cu putinta a unor discutii pentru stabilirea unui mecanism obligatoriu si permanent de redistribuire a refugiatilor in Uniunea Europeana.

Pesticidele, motiv de controversa intre Uniunea Europeana si restul lumii

Mai catolica decat Papa, aceasta este acuzatia adusa Uniuni Europene de mai multe state in ceea ce priveste unele restrictii legate de folosirea pesticidelor. Statele Unite si alte 15 tari au reclamat Uniunea Europeana la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), prin intermediul unei scrisori, pentru abordarea hazardata a reglementarilor referitoare la pesticide si alte instrumente majore utilizate de fermieri, care sunt daunatoare vietii la nivel mondial.

Masinile electrice trebuie sa se auda: ce spune legea din Uniunea Europeana

Orice masina electrica achizitionata in Uniunea Europeana trebuie sa emita un sunet similar cu un motor. Noua regula intra in vigoare de astazi, 8 iulie. Se discuta de cativa ani.

Putin vrea relatii cu Uniunea Europeana, fara sanctiuni

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat in plina criza cu Occidentul, a indemnat, in vizita sa la Roma, la relatii cu Uniunea Europeana UE) fara sanctiuni si a multumit Italiei pentru eforturile sale in acest sens, relateaza AFP.

Presedintele polonez critica Uniunea Europeana

Presedintele polonez Andrzej Duda a criticat vineri Uniunea Europeana pentru intarzierea negocierilo.

De ce a fost eliminat Estul de pe lista cu functii cheie din Uniunea Europeana?

E greu de spus daca e vorba chiar de un demers explicit de izolare a Europei de Est sau este mai degraba rezultatul unui cumul de factori si jocuri de culise in cursul unor negocieri complicate si tensionate. Macron si Merkel, folosindu-l ca paravan pe Donald Tusk, au reusit sa scoata Estul Uniunii Europene in afara Uniunii Europene, se plingea intr-o postare pe Facebook fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, proaspat ales vicepresedinte al influentei Comisii de Afaceri Europene din Parlamentul European. intr-un moment in care UE avea nevoie mai mult ca oricand de solidaritate si politicieni care sa accelereze procesele de integrare, Merkel si Macron trag o linie groasa intre Vechea Europa si Estul Uniunii Europene. Din pacate, ideologul acestei izolari a Estului, tanarul Macron, isi exerseaza viziunea catastrofala pe seama viitorului Uniunii Europene, in conditiile in care el nu este capabil sa-si reformeze propria tara, a continuat el.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )