Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Hotnews Hotnews,
 Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban sustine interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul in sistemul de stat, initiativa despre care a vorbit recent ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Seful Guvernului este de p.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Orban: OUG 114, un act normativ criminal Va trebui sa punem la punct o schema de ajutor de stat pentru companii, altfel riscam ca zeci si sute de mii de romani sa-si piarda locurile de munca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca Ordonanta de Urgenta 114 va fi abrogata in mare parte, prin asumarea raspunderi in Parlament. Efectul OUG 114 e devastator. Pentru.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Ludovic Orban va prezenta marti parametrii pe care s-a construit bugetul pentru 2020

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in sedinta de Guvern de marti premierul va prezenta parametrii pe care s-a construit bugetul de stat pentru anul 2020, dar precizeaza ca se vor respecta toate angajamentele legate de cresterea pensiilor si salariilor. Tot ceea ce inseamna dramuire la maxim a cheltuielilor nu va avea un impact major in privinta bunastarii romanilor, a sus Turcan, precizand ca bugetul se va incadra intr-un deficit de 3,6%, discutat cu Uniunea Europeana. in plus, bugetul va fi prezentat in Parlament pana la finalul anului.

Ludovic Orban anunta concedieri si inghetarea salariilor demnitarilor

Salariilor demnitarilor vor fi inghetate, fie prin modificari aduse la Legea bugetului de stat, fie prin ordonanta de urgenta, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban confirma ca pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile

Premierul Ludovic Orban s-a declarat de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat, argumentand ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si beneficieze de pensie si de un venit din sistemul public.

Ludovic Orban a dat-o afara pe Sevil Shhaideh din functia pe care o ocupa la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, transmite Mediafax.

Ludovic Orban a descoperit-o abia dupa o luna pe preferata lui Dragnea in Guvern si a dat-o afara

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, la mai bine de o luna dupa ce.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )