Libnet.ro
UNICEF

00:06

ANALIZA Care sunt cele mai puternice si mai slabe judete din Romania.Harta discrepantelor

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Care sunt cele mai puternice si mai slabe judete din Romania.Harta discrepantelor

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit noii analize KeysFin Local Business. continuă pe Adevărul

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Mare grija ce cumparati! Acestea sunt cele mai injectate alimente - Se gasesc chiar si la piata

Aveti mare grija de unde va faceti piata! Fructele si legumele injectate ne altereaza sanatatea si duc chiar si la cancer. Nutritionist Luiza Pirvu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide.

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu .

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Cele mai proaste masini noi. Automobilele pe care nu trebuie sa le cumperi

Cand vine vorba de masini noi, majoritatea clientilor se iau dupapopularitatea acestora. Dar asta nu inseamna neaparat ca sunt si bune. De multe ori popularitatea nu garanteaza si fiabilitatea unei masini noi. Cele mai proaste masini noi Vehiculele populare tind sa se incadreze in trei tabere. Acestea ar fi modele de la marcile in care .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )