Libnet.ro
UNICEF

08:15

ANALIZA Clasamentul companiilor din Romania: Dedeman urca in top 10

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Clasamentul companiilor din Romania: Dedeman urca in top 10

Cele mai mari 700 de companii au generat aproape 45% din cifra de afaceri a tuturor companiilor nefinanciare din Romania in 2019, potrivit studiului anual KeysFin Conditiile de business din Romania. Topul este condus de Automobile Dacia, OMV Petrom si OMV Petrom Marketing, iar noutatea in top 210 este compania Dedeman, care a luat locul Lukoil Romania. continuă pe Adevărul

Tablele interactive, la mare cautare in pandemie. Cu cat ar putea creste in continuare piata de smartboard-uri din Romania

Piata de smartboard-uri din Romania va inregistra in acest an o crestere de 20% fata de 2019, datorita cererii generate de pandemia de coronavirus, sunt de parere specialistii Vestel Romania, companie care activeaza in domeniul productiei, dezvoltarii.

Este oficial. O localitate din Romania a intrat in carantina incepand de astazi. Oamenii pot sa iasa din casa doar cu declaratie pe propria raspundere

Explozia cazurilor de COVID-19 pune stapanire pe toata Romania. incepand de astazi, o localitate din Galati a intrat in carantina, dupa ce rata de infectare a depasit limita maxima admisa. Oamenii de acolo nu mai pot sa circule fara declaratie pe proprie raspundere. Oamenii sunt paziti de forte MAI Inevitabilul s-a produs, iar carantinarea pe .

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

O noua vedeta din Romania are covid-19: Inevitabilul s-a intamplat! Fanii sunt socati

O noua persoana publica din Romania a fost testata pozitiv cu coronavirus. Despre cine este vorba si cum si-a instiintat fanii cu ultima veste care i-a cam socat? Iata mesajul vedetei si comentariile celor care o urmaresc in mediul online. Noua vedeta de la noi infectata cu coronavirus Ellie White a fost confirmata cu noul .

Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania! Ministrul Muncii a facut anuntul radical acum

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a propus remodelarea tuturor institutiilor din subordinea sa. Primele schimbari pe care le-a anuntat este legata de Casele de Pensii din teritoriu si din Bucuresti. Violeta Alexandru: Ce se va intampla cu Casele de Pensii din Romania Violeta Alexandru a anuntat o decizie fara precedent, pana acum, in ceea ce privesc .

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Pensionarii au luat decizia categorica, dupa ce pensiile nu au fost majorate cu 40%. Se intampla acum intr-un mare oras din Romania

Guvernul Orban, fortat de votul din Parlament, va fi nevoit sa gaseasca banii necesari pentru a marii pensiile cu 40%. in urma declaratiilor lui Florin Citu acest lucru este imposibil, in contextul actualei crize economice generate de pandemia de coronavirus. Dar pensionarii au iesit in strada cerand majorarea cu 40 % Pensionarii au luat decizia .

Coronavirus: O localitate din Romania a intrat in aceasta dimineata in carantina, din cauza ratei mari de infectare cu Covid-19

Bucuresti, Suceava, Brasov, Prahova, Iasi,Arges, Bacau si Galatisunt locurile din Romania unde noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a atacat nemilos, in ultima perioada de timp. in urma exploziei.

Companiile iQuest si Nagarro angajeaza IT-isti din Romania

In urmatoarea perioada doua companii mari din lume vor angaja peste 40 de IT-isti din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )