Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza temerilor legate de aparitia unui al doilea val de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza temerilor legate de aparitia unui al doilea val de Covid-19

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza impactului avut de temerile legate de aparitia unui al doilea val de cazuri de Covid-19 asupra actiunilor companiilor din sectorul calatoriilor si vacantelor,in timp ce titlurile bancilor au scazut in urma raportului referitor la transferurile de fonduri suspecte in valoare de circa 2. 000 de miliarde de dolari de catre cele mai mari institutii de credit. continuă pe Adevărul

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Cum arata cea mai moderna scoala de la tara unde fiecare sala de clasa are baie proprie, cu dus

In nordul Romaniei, localitatea Dersca, din judetul Botosani, se poate lauda cu cea mai moderna scoala din mediul rural. Reabilitate cu peste 6 milioane de lei, unitatile componente ale Scolii Gimnaziale numarul 1 Nicolae Iorga sunt adaptate oricarui scenariu epidemiologic si de siguranta sanitara.

Ionel Adetu, candidatul PMP la Primaria Braila: Vreau sa creez conditii atractive pentru investitori. Este cea mai sigura perspectiva de crestere a nivelului de trai si de creare a noi locuri de munca (VIDEO)

Ionel Adetu, candidat la functia de Primar al Municipiului Braila din partea Partidului Miscarea Populara PMP), este de parere ca atragerea de investitii este cea mai sigura modalitate de crestere economica a.

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Cum faci suc de rosii pentru la iarna. Cea mai simpla reteta

Suc de rosii pentru iarna, preparat dupa o reteta simpla, clasica, fara conservanti si fara zahar. Poate fi folosit in ciorbe, tocanite si felurite preparate. Reteta de suc de rosii pentru iarna Ingrediente 10 kg de rosii Sare Doua pahare cu apa Frunze de dafin, de telina, busuioc, patrunjel, marar optional) Mod de preparare Spalati .

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )