Libnet.ro
UNICEF

22:45

Business report: Revenirea va fi in V, fara dubii. Nicusor Dan, despre cum a adus blugi din Turcia in studentie. Banca Mondiala vede o recesiune de 5,7% pentru Romania. Carantina e optiunea nucleara in franarea epidemiilor

Hotnews Hotnews,
 Business report: Revenirea va fi in V, fara dubii. Nicusor Dan, despre cum a adus blugi din Turcia in studentie. Banca Mondiala vede o recesiune de 5,7% pentru Romania. Carantina e optiunea nucleara in franarea epidemiilor

Analisti: Revenirea va fi in V, insa conteaza cat de mult va dura pana revenim la activitatea economica din 2019 * Nicusor Dan, amintiri din studentie: Am adus blugi din Turcia, dar mai bine mergea mohairul. Aveam o Dacie 1100 care a fost data spaga pentru o adresa de e-mail * Banca Mondiala estimeaza o recesiune de 5,7% pentru Romania. SP vede o dublare a falimentelor la nivel global in urmatoarele noua luni * Diminuarea PIB pe S1, ajustata de la -4,7 la -4,5%. Scaderea productiei industriale, principalul factor * Carantina e folosita din cele mai vechi timpuri si reprezinta optiunea nucleara in franarea epidemiilor. Nu mai este nevoie sa inghitim cu totii pastila atomica * Cele mai mari 700 de companii au generat aproape 45% din cifra de afaceri a tuturor companiilor nefinanciare din Romania in 2019. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan a spulberat misterul numelui sau. Cum il cheama, de fapt, si cine i-a ales prenumele

O persoana discreta in ceea ce priveste viata personala, Nicusor Dan a raspuns unor intrebari aparte, fiind invitatul lui Andi Moisescu, intr-un interviu de zile mari cu noul primar al Capitalei. Edilul a spulberat misterul numelui sau: cum il cheama, de fapt, si cine i-a ales celebrul prenume?! Nicusor Dan, despre prenumele sau Despre viata .

Nicusor Dan: Deja au inceput sa imi scrie oameni din Primarie despre diverse nereguli. Fara indoiala o sa continuam sa investigam tot ce ni se semnaleaza (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat reactia Gabrielei Firea cea pe care a invins-o in cursa pentru Capitala la prezentarea facuta de Florin Citu, ministrul Finantelor, cu privire la controlul efectuat la Primaria.

Taxa pentru centralele de apartament?! Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Nicusor Dan mentioneaza ca are centrala de apartament intrucat locuieste intr-o zona a Bucurestiului unde nu exista sistemul centralizat de incalzire. Taxa pentru centralele de apartament?! in ce priveste zvonul despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales sustine ca este absurda o astfel de politica, intrucat Primaria Capitalei nu a rezolvat inca probelma .

Nicusor Dan: Foarte probabil vineri voi fi investit ca primar general al Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca foarte probabil in cursul zilei de .

Nicusor Dan, validat de Tribunal in functia de primar al Capitalei Ce primari de sector nu au fost validati inca in functii

Tribunalul Bucuresti l-a validat luni pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, iar acesta ar urma sa depuna juramantul de investire vineri. Singurii primari din Bucuresti care nu au fost validati pana acum in functii sunt Clotilde Armand Sectorul 1) si Radu Mihaiu Sectorul 2). Gabriela Firea, Traian Basescu, Mihail Neamtu si alti 6 alesi s-au retras din Consiliul General Cine ii reprezinta pe bucuresteni si ce majoritate are PNL-USR-PLUS.

Nicusor Dan - primar general, validat de tribunal

Mandatul lui Nicusor Dan ca primar general al Capitalei a fost validat de Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este insa definitiva. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen in doua zile de la aducerea la cunostinta publica.

Business report: ASF, obligata sa achite fostilor angajati sute de mii de euro. Contracte de sute de milioane de lei date de primari pe final de mandat. Avertisment SP: Romania si Columbia risca sa devina ingeri cazuti

ASF, obligata sa ii plateasca Claudiei Sava, sefa Directiei de Supraveghere si Control, peste 200. 000 de euro * Contracte de sute de milioane de lei date de primari pe final de mandat * Cat cheltuim pe apa, cafea, vin si bere in calatoriile noastre? * Cea mai mare investitie a SUA in Romania: 8 miliarde de dolari pentru centrala de la Cernavoda * Adrian Vasilescu: Cum a ajuns BNR sa revina pe pietele internationale dupa o interdictie de 15 ani * Avertisment SP: Romania si Columbia, pe lista statelor care risca sa devina ingeri cazuti tari cu rating de junk * Majoritatea romanilor considera ca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda trebuie construite fara investitori straini: statul sa astepte pana va gasi bani.

Nicusor Dan: Am adus blugi si mohair din Turcia. Declaratii neasteptate din partea primarului Capitalei

Declaratii inedite ale primarului Capitalei, Nicosor Dan. Acesta a povestit cum a facut primii bani cu blugi si mohair aduse din Turcia, dar si despre prima masina data spaga pentru ca un prieten sa obtina o adresa de mail.

Surse. Doi parlamentari din tabara lui Nicusor Dan au batut palma cu Barna. USR PLUS alege azi lista de parlamentari pentru Bucuresti

Senatorul Cristian Ghica si deputatul Cristian Seidler sunt singurii doi parlamentari din tabara nicusorista care vor prinde locuri eligibile pe lista USR PLUS, dupa ce au negociat cu Dan Barna, sustin surse politice pentru Adevarul. Delegatii USR PLUS stabilesc azi ordinea candidatilor pentru parlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )