Libnet.ro
UNICEF

20:47

Care va fi pretul pentru salvarea companiilor zombi din Europa?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Care va fi pretul pentru salvarea companiilor zombi din Europa?

Toate planurile de stimulare monetara si fiscala din Europa pornesc de la premisa ca un impuls din partea statului ar fi suficient pentru repornirea motorului economic, respectiv a sectorului privat. continuă pe Ziarul Bursa

IONUT STROE: Romania gazduieste cel mai important eveniment atletic din Europa, dupa pandemie

Ministrul Tineretului si sportului, Ionut Stroe, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, cu ocazia inceperii Campionatelor Balcanice de Atletism pentru seniori in aer liber, ca este important faptul ca Romania organizeaza cel mai important eveniment de atletism din Europa dupa perioada de pandemie.

Cu cine vor juca FCSB si CFR Cluj in turul 3 preliminar din Europa League

Cele doua echipe ale noastre care au mai ramas in cupele europene, FCSB si CFR Cluj, vor evolua ambele in turul 3 preliminar din Europa League. FCSB va juca in compania cehilor de la Slovan liberec, in timp ce.

DAN SUCIU, BNR: Suntem in cea mai sensibila situatie posibila din Europa, in privinta deficitelor

Romania este in cea mai sensibila situatie posibila din Europa in privinta deficitelor, a declarat vineri Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, intr-o interventie telefonica la Digi24. Acesta a catalogat propunerile de majorare de cheltuieli din Parlament drept absolut hazardate avand in vedere ca Romania ramane cu un deficit semnificativ si daca elimina impactul bugetar al ajutoarelor acordate de guvern pe fondul crizei Covid. Potrivit lui purtatorului de cuvant al BNR, cheltuielile suplimentare ce vor intra saptamana asta la vot in Parlament nu pot fi acoperite, acest lucru fiind o certitudine.

Costul carbonului platit de companiile din Europa s-ar putea dubla, potrivit planurilor UE

Costul carbonului platit de companiile din Europa s-ar putea dubla, potrivit planurilor UE de reducere mai accentuata a emisiilor pana in 2030, arta o analiza a Comisiei Europene, prezentata joi, transmite Reuters, conform news. ro.

Comandant roman, propus la premiul Bravery at Sea, pentru salvarea unor marinari pe timp de furtuna, in Golful Mexic

Comandantul de nava roman Bogdan Rusu va fi propus pentru acordarea premiului Bravery at Sea, conferit de Organizatia Maritima Internationala IMO), dupa ce pe data de 13 septembrie a salvat vietile a patru navigatori in timpul unei furtuni tropicale, aflati in pericol la bordul unui velier, in Golful Mexic, a declarat, pentru Agerpres, directorului CERONAV, Ovidiu Cupsa.

Ce masini electrice din Europa au cele mai multe daune

Numarul de masini electrice in crestere in Europa, datorita stimulentelor acordate de majoritatea tarilor, a creat in ultimii ani o piata second-hand destul de mare si pentru aceste modele. in prezent, sunt la vanzare pe Mobile. de peste 10. 000 de.

FCSB si-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Cand e programat meciul si ce jucatori ar putea fi recuperati

FCSB a obtinut o calificare miraculoasa in turul 3 preliminar al Europa League, la capatul unui meci halucinant in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute si o victorie obtinuta la lovituri de departajare in fata celor de la Backa Topola. Dennis Man a marcat un hat-trick, plus penalty-ul decisiv si a fost 10-11 .

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )