Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai mare producator roman de semnalizare acuza o campanie de atacuri denigratoare (P)

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator roman de semnalizare acuza o campanie de atacuri denigratoare (P)

Societatea comerciala SC VESTA INVESTMENT SRL constata cu regret ca practicile incorecte ale anilor 90 au redevenit instrumentul favorit al companiilor concurente. continuă pe Adevărul

Sorin Cimpeanu: Bugetul alocat invatamantului este cel mai mare din ultimii 30 de ani

Ministerul Educatiei anunta vineri seara, ca are, in 2021, cel mai mare buget din ultimii 30 de ani, o crestere, in cifre absolute, 241,8 milioane lei, in conditiile in care nu mai sunt incluse voucherele de vacanta si alte cheltuieli.

Au debutat lucrarile la cel mai mare parc din Targoviste, construit de la zero. Va avea minipoligon pentru copii

Primaria Targoviste anunta ca au debutat lucrarile la proiectul celui mai mare parc ce va fi construit in Municipiul Targoviste. Acesta va fi construit in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie, fosta Baza de Agrement.

Compania care detine cel mai mare combinat din Romania vrea sa produca otel pe baza de hidrogen, in Franta

Compania care detine combinatul siderurgic Galati vrea sa produca otel pe baza de hidrogen. in acest sens, Liberty Steel, Paul Wurth si SHS - Stahl-Holding-Saar au semnat un Memorandum de intelegere pentru dezvoltarea unei unitati mari care sa produca otel pe baza de hidrogen, in Franta.

Cum arata acum cel mai gras copil din lume. A slabit peste 100 de kilograme, este de nerecunoscut

Cel mai gras copil din lume arata total altfel acum, dupa ce a slabit peste 100 de kilograme, mai precis peste 107 kg. Arya Permana in varsta de 14 ani a tinut o dieta riguroasa, facand si exercitii fizice. Cum arata acum cel mai gras copil din lume Tanarul, care provine dintr-un mic sat din .

Sebastian Chitosca, desfiintat la Survivor Romania: Este cel mai fals, un manipulator

Fanii lui Sebastian Chitosca sunt siderati. Sportivul a fost desfiintat in cadrul show-ului Survivor Romania. Acestuia i s-au adus critici imense. Unii din colegii sai ii atribuie vorbe foarte grele, iar cei de acasa cred ca totul e o strategie pentru a-l atinge psihic pe concurent. Sebastian Chitosca, desfiintat la Survivor Romania. Crititi uriase pentru .

Primele fotografii cu bebelusul Printesei Eugenie de York a Marii Britanii. Ce nume a primit cel mai nou membru al familiei regale

Printesa Eugenie de York si sotul ei,JackBrooksbank, au publicat primele fotografii cu fiul lor, cel mai nou membru al familiei regale britanice, al noualea stranepot al Reginei Elisabeta a.

Cel mai bun chec de facut acasa. Secretul sa iasa pufos

Checul este o prajitura de origine englezeasca realizata dintr-o compozitie obtinuta prin simpla amestecare a unor ingrediente, coapta de obicei intr-o forma dreptunghiulara. Desertul poate fi simplu sau cu adaos de cacao, fructe confiate, stafide, nuci, rahat sau glazura. Reteta de chec. Trucul secret care il face pufos Termenul tort are o istorie lunga. Cuvantul .

Anii 80 revin in forta. Un ghid muzical pentru cel mai iubit deceniu din pop culture

Anii 80 au revenit in interesul publicului general. Fie ca vorbim despre moda, filme, seriale, muzica sau jocuri video, nostalgia e in floare. A trecut suficient timp, e momentul sa jelim dupa vremurile alea. Toata industria de divertisment copiaza trendurile din deceniul respectiv intr-un mod mai mult sau mai putin evident. Nu orice poate fi copiat. Unele lucruri merita traite in original. Spre exemplu, muzica, unul dintre domeniile artistice care s-a bucurat de o expansiune creativa impresionanta pe atunci. De aceea am facut o lista cu albumele care au influentat cel mai mult anii 80.

MUGUR COZMANCIUC: Investitiile din buget, la cel mai ridicat nivel din istoria Romaniei

Investitiile din bugetul de stat sunt la cel mai inalt nivel din istoria Romaniei, a declarat, astazi, presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Ultima ora. Sediul partidului Dianei Sosoaca a fost vandalizat in miezul noptii. S-a furat cel mai important obiect

Vesti proaste la final de saptamana, dupa ce noapte trecuta a fost spart sediul partidului Neamul Romanesc, de unde s-a furat cel mai de pret obiect al formatiunii politice. Politia se afla la fata locului Potrivit primelor informatii, politia este acum la fata locului si face cercetari. Diana Sosoaca se afla in pericol, dupa ce .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )