Libnet.ro
UNICEF

09:01

CRISTI TUDORESCU, CONSULTANT FINANCIAR: Investitorii de la noi - tot mai interesati de companiile din tehnologie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTI TUDORESCU, CONSULTANT FINANCIAR: Investitorii de la noi - tot mai interesati de companiile din tehnologie

La BVB sunt noua companii de tehnologie sau din zona de e-commerce, cu o componenta de tech, care au listate actiuni sau obligatiuni Suntem intr-o perioada efervescenta privind finantarea si cresterea companiilor de tehnologie, pornind din Statele Unite, continuand cu Europa si ajungand catre tara noastra, unde incepem sa vedem in ultimii ani un apetit in crestere din partea investitorilor, spune Cristi Tudorescu, consultant financiar, CEO al Explore Asset Management, in ocazia lansarii unui material de analiza a evolutiei companiilor de tech la bursa. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multe voci cer ca Marea Britanie sa reduca investitiile in proiectul HS2 de constructie a unor noi linii feroviare de mare viteza

Tot mai multe organizatii din Regatul Unit cer ca guvernul sa reduca investitiile in HS2, uriasul proiect de a construi cateva sute de kilometri de linii de mare viteza. Primele estimari indicau costuri de 32 miliarde de lire, dar pana la urma s-a ajuns la peste 100 de miliarde de lire sterline. Organizatiile spun ca este posibil ca numarul de pasageri sa nu creasca in urmatoarele decenii ca urmare a faptului ca multi vor continua sa lucreze de acasa si vor renunta la transportul public de lunga distanta, scrie BBC.

Comandantul suprem al fortelor NATO in Europa: Occidentul, tot mai ingrijorat de cooperarea dintre Rusia si China

SUA si aliatii lor occidentali sunt tot mai preocupati in privinta cooperarii in crestere intre Rusia si China in domenii de interes comun, a declarat miercuri comandantul suprem al fortelor aliate din Europa SACEUR), generalul american Tod Wolters, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )