Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

Adevărul Adevărul,
Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate in 2018. Pe ce loc se situeaza Romania

Germania se afla pe locul intai in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara. Clasamentul este completat de Marea Britanie si Spania. Si Romania urmeaza trendul european al numerelor record de intarzieri si anulari. continuă pe Adevărul

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate

O analiza realizata de AirHelp pentru primele noua luni ale acestui an arata ca Germania se afla pe locul intai in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara.

Germania, tara cu cele mai multe zboruri intarziate si anulate in 2018. Pe ce loc se afla Romania

Germania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la capitolul intarzieri si anulari ale zborurilor, aproape 29% dintre cursele companiilor aeriene confruntandu-se cu astfel de situatii pe aeroporturile din aceasta tara, potrivit unei analize AirHelp.

De ce se produc cele mai multe cutremurenoaptea? Cercetatorii de la Institutul de Fizica a Pamntului au studiat mai bine de 5 ani acest fenomen, dar nu au gasit o logica

Cutremurul recent din noaptea de sambata spre duminica 5. 8 magnitudine) s-a produs in jurul orei 3,38 dimineata. Cel din 4 martie 1977, la ora 21. Daca va uitati la orele la care au loc seismele, veti observa ca cele mai multe au loc noaptea. HotNews. ro a analizat ultimele 1000 de seisme produse in Romania si a constatat ca noaptea au loc de peste doua ori mai multe cutremure decat ziua. Asa incat ne-am adresat Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, pentru a cauta o explicatie.

Cod galben de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pentru mai multe judete din tara.

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

Presedintele Colegiului Medicilor: Nu constituie un impediment faptul ca un medic are mai multe locuri de munca

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, dr. Gheorghe Borcean, sustine ca nu este un impediment faptul ca un medic are doua sau mai multe locuri de munca, atata timp cat nu incalca prevederile Codului Muncii, el precizand ca acestia isi exercita.

Deputatul MITRALIERA Radulescu se vede EXPERT in mai multe domenii: As face fata la trei ministere. La Interne as fi destul de bun

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu se vede expert in mai multe domenii. PSD-istul spune ca ar face fata cu succes la trei ministere, iar daca i se va propune sa intre in guvernul remaniat al pr.

Resping cu tarie construirea unei Europe cu mai multe viteze

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, respinge cu tarie construirea unei Europe cu mai multe viteze, subliniind ca o astfel de abordare submineaza rolul international al UE ca un actor puternic si legitim.

Tariceanu si Iohannis, aceeasi viziune privind viitorul Romaniei in UE. Resping ideea de a construi o Europa cu mai multe viteze

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a participat marti la conferinta O politica de coeziune inclusiva pentru o Uniune mai apropiata de cetateni, acolo unde a prezentat un mesaj privind viitorul Romaniei in Uniunea Europeana. Liderul ALDE a avut insa un discurs asemanator cu cel pe care seful statului l-a avut recent in plenul Parlamentului European, spunand ca nu isi doreste o Europa cu mai multe viteze.

Cele mai poluate orase din Europa. Ce pozitii ocupa orasele Romaniei in clasament?

Cele mai poluate orase din Europa sunt in Macedonia, Italia si Romania. Chiar daca la nivel mondial se incheie pacturi pentru protectia mediului si reducerea nivelului de poluare, calitatea aerului din marile capitale europene lasa in continuare de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )