Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Economiei si Ministerul Energiei au reusit sa isi imparta companiile din subordine

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Economiei si Ministerul Energiei au reusit sa isi imparta companiile din subordine

In sedinta Coalitiei de luni, PNL si USR au reusit sa se inteleaga pe impartirea companiilor intre Ministerul Economiei si Ministerul Energiei, lucru esential ca cele doua entitati sa se separe. Reamintim ca cele doua ministere nu au reusit sa se separe nici dupa o luna si jumatate din cauza unor companii pe care le doreau si cei de la PNL, si cei de la USR. in cele din urma, partenerii de la guvernare au stabilit care dintre aceste companii sa mearga la Economie USR), si care la Energie PNL). continuă pe Hotnews

Ministerul Economiei si Ministerul Energiei nu s-au separat nici pana acum Au aparut neintelegeri intre USR si PNL la impartirea companiilor

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri nu a reusit sa se reorganizeze nici pana acum, in sensul divizarii, asa cum prevede OUG 212 din 28 decembrie 2020. Actul normativ prevedea ca in termen de 30 de zile, ministrii sa propuna Guvernului hotararile privind reorganizarea, astfel incat sa se infiinteze Ministerul Energiei separat de Ministerul Economiei. Motivul: USR si PNL nu se inteleg pe impartirea unor companii, desi OUG 2122020 este clara in ceea ce priveste domeniile de care trebuie sa se ocupe noile ministere. Asa au ajuns in dezbatere publica proiecte de infiintare si organizare a celor doua institutii, in anexe fiind trecute, si la un minister, si la celalalt, aceleasi cinci entitati, care reprezinta marul discordiei. Cele cinci sunt disputate de Claudiu Nasui si Virgil Popescu.

Companiile de stat, marul discordiei intre PNL si USR. Cum au fost impartite intre Ministerele Economiei si Energiei

PNL si USR au reusit sa se inteleaga pe impartirea companiilor intre Ministerul Economiei si Ministerul Energiei, scrie Hotnews, precizand care sunt companiile care ajung in subordinea ministrului Virgil Popescu si care in cea a ministrului Claudiu Nasui.

Cum se impart banii la Ministerul Economiei. Informatia pe care toti romanii trebuie sa o stie

Conform predictiei bugetare la Ministerul Economiei s-au alocat de 6,6 miliarde de lei pentru 2021. Claudiu Nasui a explicat sumele si ce se va intampla cu banii, imediat ce acestia vor intra in visitieria ministerului. Ministerul Economiei vrea redresarea HoReCa Cei peste 6,6 miliarde de lei, de la Ministerul Economiei, vor fi impartiti intre patru .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )