Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite vor prelungi o decizie care permite Huawei Technologies sa ofere in continuare service clientilor existenti - surse

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor prelungi o decizie care permite Huawei Technologies sa ofere in continuare service clientilor existenti - surse

Departamentul pentru Comert al Statelor Unite va prelungi o decizie care permite Huawei Technologies sa cumpere produse ale companiilor americane, astfel incat sa poata oferi in continuare servicii de service clientilor sai, au declarat surse apropiate situatiei, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor prelungi decizia care permite Huawei sa ofere in continuare service clientilor

Departamentul pentru Comert al Statelor Unite va prelungi o decizie care permite Huawei Technologies sa cumpere produse ale companiilor americane, astfel incat sa poata oferi in continuare servicii de service clientilor sai, au declarat surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

Statele Unite, aproape sa iasa din razboiul in care lupta din 2001

Trump se va intalni in aceasta saptamana cu expertii in securitate pentru a analiza propunerea talibanilor de a incheia un acord de retragere a trupelor din Afganistan. Totusi, planul poate avea consecinte negative atat pentru Afganistan, cat si pentru Statele Unite, potrivit CNN.

Donald Trump ar vrea ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Polonia va sprijini Statele Unite in Stramtoarea Ormuz

Polonia va sprijini misiunea militara condusa de Statele Unite pentru a proteja transportul maritim in Golf dupa confiscarea recenta de catre Iran a unui petrolier navigand sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, a declarat ministrul polonez de externe Jacek Czaputowicz, citat vineri de DPA.

Coreea de Nord respinge orice fel de discutii cu Coreea de Sud, din cauza exercitiilor militare ale acesteia cu Statele Unite

Coreea de Nord a respins orice fel de noi discutii de pace cu Coreea de Nord, din cauza exercitiilor militare ale acesteia cu Statele Unite, numind decizia sa ca fiind motivata de actiunile Coreii de Sud, relateaza BBC.

Donald Trump si-a intrebat consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda

Presedintele american Donald Trump si-a intrebat in mai multe randuri consilierii daca este posibil ca Statele Unite sa cumpere Groenlanda de la guvernul danez, iar biroul consilierului de la Casa Alba a analizat aceasta posibilitate, au declarat joi doua surse pentru CNN.

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in Philadelphia

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in statul Philadelphia,dupa ce un individ a deschis focul asupra agentilor in timpul unei operatiuni. Ulterior,.

FOTO Un dinte urias de mamut a fost descoperit de un copil din Statele Unite

Un baiat de 12 ani din Statele Unite a descoperit un molar de mamut, luna trecuta, in timp ce se afla in vacanta cu parintii in Ohio, relateaza mai multe agentii de presa americane.

Marea Britanie pe punctul de a fi izolata politic si economic. Ultimatumul dat de Statele Unite menit sa-l trezeasca la realitate pe populistul Boris Johnson

Un acord de liber-schimb intre Marea Britanie si Statele Unite nu va trece de Congres daca Brexitul va submina Acordul din Vinerea Mare, a precizat Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor a Statelor Un.

Mika Lauhde, vicepresedinte Huawei: Ne concentram atentia pe Europa si Statele Unite, restul tarilor sunt mai mult sau mai putin ok cu noi

Mika Ilari Lauhde este vicepresedinte al diviziei Cyber Security Privacy, Global Public Affairs, din cadrul Huawei Technologies si, aflat in vizita in Romania, a tinut o scurta prezentare despre securitatea cibernetica in epoca 5G.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )