Libnet.ro
UNICEF

06:15

STUDIU Insolventele in Romania au scazut cu 33%, in primul semestru. Cele mai afectate sectoare

Adevărul Adevărul,
STUDIU Insolventele in Romania au scazut cu 33%, in primul semestru. Cele mai afectate sectoare

Situatia companiilor din Romania este mai buna, in contextul in care insolventele au scazut cu 33%, in primul semestru din acest an, insa exista in continuare mai multe dezechilibre, drept urmare se majoreaza numarul firmelor radiate si cresc intarzierile la plata, arata un studiu realizat de Coface Romania. continuă pe Adevărul

STUDIU COFACE: Insolventele au scazut in primul semestru, dar au crescut radierile

Numarul de companii in insolventa a scazut in primul semestru al acestui an cu 33%, insa aceasta diminuare este compensata de cresterea numarului de firme radiate in timp ce intarzierile la plata cresc semnificativ, iar companiile mari se confrunta cu un mediu economic dificil, conform unui studiu realizat de Coface.

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Statul a imprumutat 26,2 miliarde lei de pe piata interna, in primul semestru. Sunt incluse si emisiunile Tezaur dedicate populatiei (raport MFP)

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 26,2 miliarde lei, in primul semestru din acest an de pe piata interna, la care se adauga 3 miliarde euro de pe cea externa, reiese dintr-un raport al institutiei.

Huawei a anuntat un avans de 23,2% al veniturilor in primul semestru

Grupul Huawei a anuntat, luni, ca a inregistrat, in primul semestru din 2019, venituri de 401,3 miliarde yuani aproximativ 58 miliarde dolari), cu 23,2% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, marja de profit net a companiei in prima jumatate a acestui an a fost de 8,7%.

Huawei a anuntat, la nivel global, un avans de 23,2% al veniturilor in primul semestru

Grupul Huawei a anuntat, luni, ca a inregistrat, in primul semestru din 2019, venituri de 401,3 mili.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN ACEST AN: CBRE: Stocul spatiilor moderne de retail - circa 3,7 milioane mp

Stocul total de spatii moderne de retail, care include atat parcuri de retail, cat si centre comerciale, a ajuns la aproximativ 3,7 milioane de metri patrati in prima jumatate a anului 2019, iar pana la sfarsitul anului urmeaza a fi livrati aproximativ 130. 600 de metri patrati, arata cel mai recent raport al companiei de consultanta imobiliara CBRE, Romania MarketView H1.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )