Libnet.ro
UNICEF

10:45

Viorica Dancila le-a cerut emirilor sa faca proiecte in parteneriat public - privat in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila le-a cerut emirilor sa faca proiecte in parteneriat public - privat in Romania

Viorica Dancila le-a cerut companiilor de Emiratele Arabe Unite sa participe la proiecte de investitii in Romania in parteneriat public-privat PPP), potrivit unui comunicat al Guvernului. Anul acesta, Executivul a promis realizarea mai multor proiecte. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila, dupa vizita in Turcia si Emiratele Arabe: Am prezentat proiectele in parteneriat public-privat. Erdogan, interesat de constructia unui spital cu 1.000 de paturi la Constanta

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca presedintele Turciei a aratat interes pentru constructia unui spital regional cu 1. 000 de paturi la Constanta, in baza unui parteneriat.

Cum a fost surprinsa Viorica Dancila in Emiratele Arabe Unite

Postul de televiziune de stat din Emiratele Arabe Unite a difuzat imagini cu Viorica Dancila din timpul vizitei premierului la Marea Moschee Sheikh Zayed de la Abu Dhabi, cel mai mare lacas de cult din Emirate, care.

Viorica Dancila anunta ce se va intampla imediat dupa revenirea in tara: Nu numai ca vom face un control... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari miercuri seara ca la intoarcerea in Romania va dispune un control la Spitalul Judetean Calarasi, unde un barbat a fost filmat tarandu-se pe genunchi in fata.

Premierul Viorica Dancila, reactie ferma in scandalul momentului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la Sinteza zilei, ca imediat ce se va intoarce in Romania va cere un control la Spitalul de Urgenta din Calarasi, acolo unde un pacient a fost aruncat in.

Viorica Dancila, imbracata in haine islamice, a vizitat Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vizitat miercuri Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi. imbracata in haine islamice, Dancila a vizitat moscheea alaturi de Ahmed Abdullah Al Matroushi, ambasadorul Emiratelor Arabe.

Viorica Dancila s-a intalnit cu Mama Emiratelor, sotia fondatorului Emiratelor Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, in Emiratele Arabe Unite, cu Alteta Sa Seica Fatima Bint Mubarak, Mama Emiratelor, sotia fondatorului EAU. Cu aceasta ocazie, s-a discutat.

Viorica Dancila nu si-a respectat promisiunea: Comisia Europeana nu a primit de la Guvern cererea de finantare pentru Centura Capitalei

Premierul Viorica Dancila anunta saptamana trecuta ca dosarul prin care Romania solicita finantarea din fonduri europene pentru centura Capitalei va ajunge luni la Bruxelles. Executivul European a anuntat.

Viorica Dancila, vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor.

Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Premierul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor accentul fiind pus pe interesul comun pentru dezvoltarea relatiei bilaterale.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Turciei, Recep Erdogan

Viorica Dancila si Recep Taip Erdogan s-au intalnit la Ankara in cadrul unei vizite de lucru la nivel inalt. Schimburile comerciale dintre Romania si Turcia trebuie sa creasca pana la 10 miliarde de dolari,.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )