Libnet.ro
UNICEF

19:45

Zona Asia-Pacific are cei mai multi miliardari din lume

Hotnews Hotnews,
 Zona Asia-Pacific are cei mai multi miliardari din lume

In prezent exista 2. 189 de miliardari la nivel mondial cu o avere totala de 10. 200 de miliarde de dolari, cresterea actiunilor pe bursa a companiilor carora le-au crescut vanzarile din cauza pandemiei de COVID-19 aducand valoarea neta a celor mai bogati oameni ai planetei la un nivel istoric, relateaza CNBC. continuă pe Hotnews

Ce tara are cel mai puternic pasaport din lume. Surprinzator, Romania a intrat in top 10

Desi nu multi sunt cei care au habar, exista un clasament al celor mai puternice pasapoarte din lume. Acesta are legatura cu libertatea de miscare dintr-un stat in altul, fara sa fie necesara viza. Iata ce tara se afla pe locul 1! Romania ocupa si ea un loc fruntas. Tara cu cel mai puternic pasaport .

A murit Eddie Van Halen, unul dintre cei mai straluciti chitaristi din istoria muzicii rock. Ce mesaj a transmis fiul sau

Eddie Van Halen, considerat unul dintre cei mai buni chitaristi rock din toate timpurile, a murit marti, la varsta de 65 de ani, la Centrul de Sanatate Providence Saint Johns din Santa Monica, din California, SUA. Alaturi de el s-au aflat sotia, fiul si fratele acestuia. Cine a transmis vestea mortii Eddie Van Halen a .

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

In ce sat femeile au mai multi soti? Aceasta situatie este la fel ca traditia musulmanilor, dar doar ca aici femeile sunt cele care au dreptul de a avea mai multi parteneri. Totul despre poliandria si locul unde doamnele au voie sa-si imparta viata cu mai multi barbati. Satul unde femeile au mai multi soti .

STUDIU: Bucurestenii, printre cei mai nemultumiti romani de conditiile in care traiesc

Un studiu recent care analizeaza calitatea vietii in orasele din Romania arata ca bucurestenii sunt printre cei mai nemultumiti de conditiile de viata din orasul lor.

Cum se pun corect cei mai buni gogosari in otet pentru iarna. Secretul pentru a ramane tari si gustosi

Toamna, gospodinele nu isi mai vad capul de treaba. Fie ca fac gemuri, compoturi, zacusca sau pun muraturi, acestea pregatesc camara pentru sezonul rece. Unul dintre cele mai indragite preparate sunt gogosarii in otet, insa multe dintre retete nu sunt ceea ce trebuie. Iata care este secretul pentru ca acestia sa ramana tari toata iarna! .

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu foarte multi elevi din Romania. E oficial, anuntul Ministerului

Explozia cazurilor de COVID-19 pune in dificultatea functionarea in conditii de siguranta a sistemului de invatamant. Din pacate, la doar trei saptamani de la inceperea scolii, numarul infectarilor cu COVID-19 in randul elevilor a crescut considerabil, motiv de ingrijorare pentru autoritati. Decizia de ultim moment luata de Ministerul Educatiei in contextul actual al pandemiei de .

Cati bani castiga Romania daca se califica la Euro 2020. Este cel mai mare premiu din istorie!

Romania joaca in aceasta seara, ora 21:45, contra Islandei, la Reykjavik, meci baraj pentru calificarea la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea initiala, desi a fost mutata in 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Este cu siguranta unul dintre cele mai importante meciuri ale echipei nationale din ultimii ani. Pentru orice microbist .

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

Echipajele din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit joi dimineatapentru evacuarea apei acumulate in mai multe zone din oras, transmite News. ro. Strazi inundate in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )