Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antibiotice Iasi, profitul din exploatare, mai mare cu 11% in primele 9 luni, fata de aceasi perioada a anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antibiotice Iasi, profitul din exploatare, mai mare cu 11% in primele 9 luni, fata de aceasi perioada a anului trecut

Rezultatele financiare ale Antibiotice Iasi in primele 9 luni ale anului 2019 indica o majorare a profitului brut cu 10%, comparativ cu valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului 2018, ajungand la 24,15 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday: ANPC a primit aproape 800 de reclamatii in 2018, pentru pret incorect sau chiar mai mare decat cel anterior

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a primit dupa campania de Black Friday din 2018 aproape 800 de reclamatii, printre motivele invocate find acela ca produse achitate nu au fost livrate, pretul incorect sau chiar mai mare decat cel anterior, refuz de a primi produsul returnat.

O fata de 10 ani este insarcinata, dupa ce a fost violata de fratele ei cu 5 ani mai mare. Cine va primi custodia copilului

O fata de 10 ani din Argentina este insarcinata in opt luni, dupa ce a fost violata de fratele ei cu 5 ani mai mare. Cine va primi custodia copilului? O fata de 10 ani este insarcinata in opt luni, dupa ce a fost violata de fratele ei cu 5 ani mai mare O fata .

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Grupul Digi a raportat un profit net de 24 milioane euro in primele noua luni, mai mare cu aproape 15%

Grupul Digi Communications NV simbol bursier DIGI), compania mama a operatorului de comunicatii electronice RCS RDS liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente), a raportat un profit net de 24 milioane euro in primele noua luni ale acestui an, de la 20,9 milioane euro in perioada similara a anului trecut, mai mare cu aproape 15%, potrivit raportului transmis joi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Ultimul refugiu de gheata din Oceanul Arctic dispare cu o viteza de doua ori mai mare decat se credea initial

Portiunea de gheata cu cea mai mare grosime din Oceanul Arctic, care este de asemenea si cea mai veche, dispare de doua ori mai repede decat restul ghetii din ocean, potrivit unui nou studiu, scrie Phys. org.

Restrictii pe DN2B, in Buzau, pentru autovehiculele cu masa maxima totala mai mare de 7,5 tone

Odata cu inceperea lucrarilor de Reabilitare Pasaj Metalurgica peste DN 2B, va fi aplicata masura devierii traficului rutier pentru autovehiculele cu masa maxima totala mai mare de 7,5 tone de pe DN 2B.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )