Libnet.ro
UNICEF

16:15

BNR, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Creantele financiare ale administratiei publice au scazut la 21,1% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Creantele financiare ale administratiei publice au scazut la 21,1% din PIB

Creantele financiare ale sectorului Administratii publice au scazut cu 1,4 puncte procentuale, in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, ajungand la valoarea de 21,1 la suta din PIB, conform datelor publicate pe site-ul bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul insolventelor a scazut cu 28,76% in primul semestru din 2019

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 2.

Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019. Euro a crescut. Cum arata raportul intre leu si alte monede europene

Banca Nationala a RomanieiBNR) va emite luni, 15 iulie, in jurul orei 13:15, un nou curs valutar pentru monedele lumii. Pana atunci, cotatiile valutare reprezinta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, luni, 15 iulie 2019 Ziua precedenta, vineri, 12 iulie, cand BNR a stabilit si comunicat cursul valutar de care .

Primul ministru din Guvernul Dancila II care a demisionat: Plec cu fruntea sus! Tensiuni in PSD

Un ministru din Guvernul Dancila II pleaca din echipa guvernamentala. Anuntul a fost facut chiar inainte de sedinta CEx a PSD, una in care se discuta despre o remaniere mult mai ampla. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a depus mandatul. Aceasta spune ca a decis sa renunte la functie si a insistat ca pleaca cu .

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Importurile de titei, scadere de 0,6%

Tara noastra a importat, in primele cinci luni din 2019, o cantitate de titei de 3,44 milioane tone echivalent petrol tep), cu 0,6% 21. 700 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2018, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

DAN ARMEANU, ASF: Evolutie pozitiva a sistemului de pensii private in primul trimestru al anului 2019

La un deceniu de la infiintare, sistemul de pensii private dovedeste soliditatea si siguranta unei piete mature, caracterizata de o valoare consistenta a activelor si o masa critica de participanti, care asigura stabilitatea si sustenabilitatea acestuia pe termen lung, declara Dan Armeanu, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara - Sectorul Sistemului de Pensii Private.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Vanzarile Renault, scadere de 6,7%

Grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, a raportat, marti, o scadere de 6,7% a vanzarilor globale in primul semestru al acestui an, pe fondul incetinirii pietei auto mondiale, dar a subliniat ca noile modele ce vor fi introduse in a doua jumatate a anului ii vor permite sa isi majoreze vanzarile, transmite Reuters.

DATE BNR PENTRU PRIMELE CINCI LUNI DIN 2019: Deficitul de cont curent a urcat cu 32,64%, in ritm anual, la 3,401 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde euro, in perioada ianuarie-mai 2019, comparativ cu 2,564 miliarde euro, deficit consemnat in perioada similara a anului trecut, arata datele publicate, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

VIDEO Nadia Comaneci, alaturi de Arnold Schwarzenegger la implinirea a 43 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii

Fosta gimnasta Nadia Comaneci a postat pe contul de Twitter un filmulet in care apare alaturi de celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, romanca mentionand ca intalnirea este un mod perfect pentru a aniversa 43 de ani de la primul 10 pe care l-a primit la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Datoria externa totala a crescut cu peste 4 miliarde de euro in primele 5 luni ale anului

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 3,401 miliarde de euro, in primele cinci luni din 2019, in crestere cu 32,6% comparativ cu cel din perioada similara din 2018, de 2,564 miliarde euro, se arata intr-un comunicat de presa al.

Surse: Guvernul taie din biletele de tren ale studentilor

Guvernul vrea sa limiteze numarul calatoriilor pe care studentii le pot face gratuit cu trenul, sustin surse din randul PSD. Aceasta este o masura drastica avand in vedere ca fostul lider social-democrat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )