Libnet.ro
UNICEF

07:30

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. in iulie, comparativ cu iunie, cele mai mari cresteri lunare ale productiei industriale au fost raportate in Croatia 4,9%), Portugalia 3,6%) si Danemarca 3,5%) iar cele mai semnificative scaderi in Romania minus 3,3%), Estonia minus 2,9%) si Letonia minus 2,1%). continuă pe Hotnews

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres.

Romania, cea mai mare scadere a productiei industriale din UE, in iulie

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana c.

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana comparativ cu luna iunie -3,3%) si este pe pozitia a treia in privinta declinului fata de aceeasi perioada a anului 2018 -5,2%), potrivit datelor.

FOTO Horia Tecau si-a luat o vacanta activa! Sportivul a escaladat cel mai inalt varf din Romania

Eliminat in primul tur al competitiei de dublu la US Open, Horia Tecau a ales sa aiba parte de o vacanta plina de adrenalina si a cucerit varful Moldoveanu, cel mai inalt pisc muntos din tara.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )